Opzeggen R&TV

rudine

Forum Gebruiker
Berichten
66
Vandaag de rest ( tv/radio) bij Ziggo opgezegd. T.v en alleen humax werkt niet handig met een gewone tv. Dus formulier ingevuld en over 3 dagen bellen ze terug. Dus ik dacht bel zelf ook maar vandaag. lol. Weet je hoeveel keuze menu's je moet intoetsen en sommigen vragen gewoon hetzelfde. Enfin de laatste opmerking was helemaal lachen: we zijn gesloten. (Er staat dat ze zelfs op feestdagen open zijn.)
 
Bel nog eens, en kies dan in menu voor product bestellen. Wedden dat je dan wel iemand te spreken krijgt? ;)
 
apps op je tv zijn met 3 jaar niet meer te gebruiken. een chromecast er aan hangen en je bent klaar.
 
Hangt een beetje af van je TV en het operating systeem.

Mijn eerste smart tv was van philips. Geen firmware update na een jaar en de hoveelheid appps was klein en die waren nauwlijks bruikbaar.

Mijn Sony 2015 was mijn eerste Android TV en die kreeg tot 2019 updates en geen probleem met de apps tot nog toe.

Mijn jongste dochter heeft men nu.

Chromecast is zeker een goede oplossing maar dat zit natuurlijk ook al in de meeste smart tvs dezer dagen
 
Het grappige is dat wij een instap smart HD TV hebben van Philips uit 2013/2014 en daar is netflix ongeveer het enige wat nog prima werkt. Chromecast is lastig zeker omdat je eerst geen afstandsbediening kon gebruiken, moest via de telefoon.
 
Vandaag de rest ( tv/radio) bij ziggo opgezegd. T.v en alleen humax werkt niet handig met een gewone tv. Dus formulier ingevuld en over 3 dagen bellen ze terug. Dus ik dacht bel zelf ook maar vandaag. lol. Weet je hoeveel keuze menu's je moet intoetsen en sommigen vragen gewoon hetzelfde. Enfin de laatste opmerking was helemaal lachen: we zijn gesloten. (Er staat dat ze zelfs op feestdagen open zijn.)
Misschien een kabel tv Abo nemen?
En coax rechtstreeks op tv aansluiten.
En eventueel voordat een nieuwe smart tv gekocht wirst nog lang profiteren van een goede mediaspeler?
 
Terug
Bovenaan