• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Opzeggen Chello Classic abbonement

sonicuth70 zei:
Echter na 6 dagen zijn we zonder waarschuwing teruggezet naar de laagste snelheid. Reden, nadat we belden, we hadden teveel gedown/geupload.
dit hoort niet te kloppen. als je geen mailtjes heb gehad, hoe moet je dan in godsnaam weten, wat WEL je F.U.P is, en hoeveel je dus (ongeveer) mag downloaden. beetje K*T streek van chello >:(
 
Drolletje zei:
dit hoort niet te kloppen. als je geen mailtjes heb gehad, hoe moet je dan in godsnaam weten, wat WEL je F.U.P is, en hoeveel je dus (ongeveer) mag downloaden. beetje K*T streek van chello  >:(

Dat was dus ook mijn punt. Ik begrijp best dat ze een FUP hebben, echter wordt er geen info gegeven dat er een verschil bestaat tussen FUP classic en FUP Chello Light. Alleen het verschil in snelheid wordt aangegeven. Inderdaad een klotestreek, maar goed je kan er niet veel aan beginnen omdat providers volgens mij in de gelegenheid, door ontbrekende wetgeving, worden gesteld om FUP naar eigen goeddunken te gebruiken/misbruiken.
 
De Fup bij chello classic van 40 gigabyte (zo ook 80 voor plus) is inderdaad waardeloos.
Een goede reden om op te zeggen !
 
Fair use policy is voor ieder abbo anders, logisch lijkt mij.
Light heeft een lagere fair use dan het classic en pluspakket.

Wat wel erg jammer is blijft het feit dat chello niet coulant is als je dan weer een duurder abbo wil afsluiten. da's flauw en zeker voor 6 dagen.

Ik ben zelf erg tevreden over chello classic (zeker met de aankomende verhoging) en heb nog geen problemen v.w.b. me fair use zit er nog netjes onder per maand.

succes
 
Terug
Bovenaan