• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Opnieuw opstarten 5200 vereist na uitschakelen tv

  • Onderwerp starter lentheman
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
L

lentheman

Hallo,

Ik heb de Humax 5200 en een Philips LED-tv. Als ik de tv aanzet en de Humax daarna, springt het beeld automatisch naar "HDMI 2" en doet ie het. Niets aan de hand.

Als ik echter daarna alleen de tv uitzet (Humax aan laten staan) en dan de tv weer aanzet, krijg ik "geen videosignaal" als ik naar HDMI 2 ga.

Als ik dan de Humax uitzet en weer aanzet, doet ie het weer.

Is dit een bekend probleem en kan dit worden opgelost?

Alvast bedankt!
 
Vraag me af waarom je de tv uit wilt zetten en de Humax aan wilt laten staan. Maar om een mogelijke oorzaak te kunnen vinden, is de Humax ontvanger rechtstreeks met je tv verbonden, of zit er nog iets tussen?
 
Vraag me af waarom je de tv uit wilt zetten en de Humax aan wilt laten staan. Maar om een mogelijke oorzaak te kunnen vinden, is de Humax ontvanger rechtstreeks met je tv verbonden, of zit er nog iets tussen?
Soms wil je gewoon even snel de tv uit kunnen zetten, om vervolgens weer verder te kunnen kijken. De recorder duurt altijd wat langer om op te starten.

Hij is rechtstreeks verbonden met de tv.
 
Heb je al gekeken of er een update beschikbaar is voor de ontvanger en/of je tv? Het lijkt op een handshake issue.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan