• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Opnamefouten en displayfouten

Status
Niet open voor verdere reacties.

MaVaNi

Forum Gebruiker
Berichten
84
Hallo Samsung

Sorry als ik langzaam m'n geduld verlies, maar als er niet binnenkort een nieuwe redelijk bugvrije firmware uitkomt, koop ik in het vervolg een Humax.

Laatste wilde ik een programma opnemen dat om 20:00 uur zou beginnen. Het was toen ongeveer 10 voor 8. De titel van het programma klopte wel, maar de start en stoptijd klopte van geens kanten. Niet toen ik twee keer de opname knop drukte en ook niet toen ik via "Menu" de opname gegevens controleerde. Het apparaat was er slechts met de grootste moeite van te overtuigen, dat ie niet tot, maar pas vanaf 20:00 uur op moest nemen.

Nu net probeer ik een lopend programma op te nemen. En wat blijkt? Hij ziet niet dat het lopende programma afloopt over drie kwartier en dat dan een volgend programma start, maar laat de eindtijd van dit tweede programma zien als eindtijd voor het eerste programma. In dit geval gaat het om Net5, bij het programma hierboven om een programma op SBS.

Verder zou het erg prettig zijn als jullie alle problemen met het tonen van de beschrijving van een programma eindelijk oplossen en het lettertype aanpassen, zodat het eenvoudiger wordt om een 3 van een 5 te onderscheiden.

groetjes

Mathy
 
Dit is een gebruikersforum. Dus niet van Samsung.
Jullie in jouw tekst zijn jij en ik zelf.

Als je samsung wilt bereiken, dan moet je of een samsungwebcare medewerker (die wel eens aktief is hier) of Samsung zelf benaderen.
 
Heeft Samsung een eigen forum voor producten zoals de C-7140 dan?

Samsung is hier actief. Plus op een forum is de discussie niet beperkt tussen Samsung en mij, maar kunnen meer mensen hun zegje doen. Ik denk dat één op één discussies met Samsung minder resultaat heeft dan een open discussie, met Samsungmedewerkers, op een (lees: dit) forum.

Daarom zet ik het hier niet en niet ergens anders.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan