• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Opgezegd maar toch komen de rekeningen !!

  • Onderwerp starter amsterdammer
  • Startdatum
A

amsterdammer

>:( Ik heb reeds 4 maanden geleden alles SCHRIFTELIJK en AANGETEKEND opgezegd van UPC en ben verhuisd. Ik krijg nu nog steeds rekeningen alsof ik nooit heb opgezegd en die komen dan natuurlijk allemaal bij de nieuwe bewoner. Voordat ik heb opgezegd heb ik tenminste een jaar elke dag gefaxt (emailadres UPC was opgeheven en telefonsich onbereikbaar) vanwege vele storingen. Nooit maar dan ook nooit antwoord gekregen.
Ze zijn gek, echt gek !! Ik doe nu ook helemaal niets meer, heb mijn bewijsje van de aangetekende brief en heb de faxen. Ze bekijken het maar. Ongelovelijk dat UPC nog een bestaansrecht heeft en kennelijk door corruptie op de been gehouden wordt door telkens een uitstel van betaling te geven. Tja, dat is het Nederlandse corrupte beleid en de Nederlandse dienstverlening !! Absurd gewoon !!!!!!!!!
 
Heb je al geprobeerd je rekening te blokkeren?
confused.gif
yawnee.gif
shutup.gif
 
De rekeningen komen, maar er gaat niets van mijn rekening want ik had uiteraard GEEN automatische incasso !!!!!!! Gelukkig !!!
 
ach dat is niets, ik ben vorig jaar verhuist en kreeg na enkele maanden eindelijk erdoor dat de chello verhuist werd
en dan iedere keer dubbele rekeningen
nu ben ik terug bij wxs
heb tig keer gebeld en gemailt en wat is het resultaat ik weet nu dat er 2 accounts zijn(1 is inmiddels afgesloten) het zou verrekend worden ja no way dus rek worden alleenhoger etc etc
weet niet meer wat ik kan doen word er gek van

iedere keer als ik weer die 10 eurocent eraan spendeer krijg ik een hogere rek volgens hun????
kreeg iedere maand rek van over de 130 euro voor 1 chello aansluiting???

kan ik iets of iemand hiervoor aanspreken zodat het fatsoenlijk word uitgezocht??
 
R-WiN heeft wel een auto-incasso, maar daar zijn ze bij Chello nog niet echt achter. Heb daarnaast ook nog nooit een rekening gezien.

Mochten ze nu gaan denken dat ze die nog-niet-betaalde maanden wel in 1 keer van m'n rekening af kunnen schrijven: fout. Dan zitten ze bij mij niet aan het goede adres. ;D
 
Het kan nog erger!

UPC/Chello opgezegd, modem ingeleverd, nog drie maanden lang (onterchte) rekeningen ontvangen. Bedragen laten terugstorten en tegelijkertijd een blokkade van rekening voor UPC-incasso's door bank.

Wat gebeurde er daarna?

Een bij mij inwonend familielid (zelfde achternaam) die geen enkele relatie heeft (noch had) met UPC, wordt plotseling overvallen door UPC met automatische afschrijving van haar bankrekening.

Verweer van UPC: "er is een foutje gemaakt?"

Mijn vraag: hoe komen ze aan de rekening van iemand (mijn inwonend familielid), die nog nooit iets met UPC te maken heeft gehad, laat staan aan UPC toestemming heeft gegeven tot automatische incasso?
 
Terug
Bovenaan