• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Opgezegd, krijg ik nog iets te horen?

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

Bert

Ik heb begin vorige week (eindelijk) mijn chello plus opgezegd dmv een aangetekende brief te sturen naar UPC.

Mijn Adsl lijn is inmiddels al actief (van aanvraag tot oplevering 1 week) en ik internet er al op, ik had eerst gebeld met UPC en gevraagd per wanneer ik kon opzeggen. Dat ging per kalender maand zijden ze, dus ik kon er op zijn vroegt mee stoppen op 31-8 als ik VOOR 31-7 opzegde.

Nu dat heb ik dus gedaan dmv een aangetekende brief, afgelopen vrijdag heb ik UPC nog gebeld met een vraag hoe het met mijn E-mail adressen zit als ik opzeg omdat ik namelijk ook nog upc digital heb, ze reageerde verbaasd omdat ze van niks wisten dat ik had opgezegd. Toch vreemd want de brief was begin van de week al verstuurd.

Mijn vraag is dus ook hoe lang duurt het normaal voordat ik iets hoor dat het is opgezegd?
(gelukkig dat ik aangetekend verstuurd heb)
 
Weekje later krijg je een bevestiging.
Ik had de brief per 7-7 verstuurd en de opzegdatum werd 1 maand later -> 6-8
Dus blijkbaar geen volle kalendermaand, maar gewoon 31 dagen.
 
Vandaag opzeggen = per 03/08/2004 geen sjello meer. Bevestiging krijg je binnen een week of twee, anders moet je even hard aan de bel trekken. :)
 
muiz zei:
https://www.upc.nl/pdf/Opzegformulier.pdf


kijk hier eens ;)

En wat moet ik daarmee?
Zoals ik al zei, ik heb al opgezegd (en zelfs dat formulier gebruikt) maar ik hoor niks meer.
Vandaag gebeld, bij chello wisten ze nog steeds van niks, mij maakt het niet uit want alle automatische incasso's worden gewoon weer ingetrokken.
 
We zijn nu bijna weer 1 week verder en heb nogsteeds NIKS van UPC gehoord, gaat goed.

Dit wordt weer lachen op het einde van de maand.
 
Als er een upc center in je buurt is zou ik als ik jou was daar effe langs gaan.

Wie weet is cHELLo die zgn opzegformulier kwijt waardoor je abbo blijft doorgaan (en dus betalen). Dat excuus willen ze namelijk soms wel eens gebruiken. Maar hoe het kwijtraakt moet je mij niet vragen.
(isp administratie = vaak naadje  :P )


succes en natuurlijk gefeliciteerd met je adsl. (en aangezien je een actieve telefoonlijn hebt , keil je een simpele faxmodem pci-kaartje erin van paar eurootjes en je kan echt rechtsgeldige faxen ontvangen.(dus niet fax-mail zoals upc, en het is goedkoper ook)
 
Bert zei:
We zijn nu bijna weer 1 week verder en heb nogsteeds NIKS van UPC gehoord, gaat goed.

Dit wordt weer lachen op het einde van de maand.


Klopt geen bal van, ik had binnen een paar dagen al een bevestiging van UPC, dan ben je flink genaaid want nu is je opzegdatum pas 30 september!!! tenzij je aangetekend verstuurd hebt?
 
Aangetekend versturen
Heeft dat eigenlijk zin?

- Zoals bekend raakt aangetekende post niet zo snel "kwijt". Met name opzegbrieven lijken gemakkelijk "kwijt" te raken c.q. niet aan te komen als ze niet aangetekend worden verstuurd en dit is helaas niet alleen bij chello zo.
Laten wij er maar van uit gaan dat men met aangetekende post extra oplet.
- Bij afgifte van de post moet er getekend worden voor ontvangst, zodat de post een bewijsje heeft.
Maar dit is alleen maar een bewijs dat er op een bepaalde datum en op een bepaald adres een enveloppe of pakje is af gegeven. Het is geen hard bewijs dat er (in dit geval) een opzegbrief is afgegeven. Het kan ook een lege enveloppe zijn geweest of een met een blanco velletje papier of een brief die over iets totaal anders ging.
In het geval van een rechtszaak wordt er meestal wel van uit gegaan dat de brief in de enveloppe zat.

Als je iets aangetekend verstuurd gaat het meestal beter en sta je altijd sterker.
 
jason270673 zei:
Klopt geen bal van, ik had binnen een paar dagen al een bevestiging van UPC, dan ben je flink genaaid want nu is je opzegdatum pas 30 september!!! tenzij je aangetekend verstuurd hebt?

Daar zit jij volgensmij niet echt ver naast, heb chello ook op gezegd (15-07-2004) pas na een dikke week kreeg k pas antwoord, standaard opzegformulier gebruikt..

Toevallig belde ik een dag vantevoren met de vraag is het bekend bij jullie dat ik mijn chello opzeg? ja is bekend zeg ie, jou formulier hebben 23 julli in behandeling genomen en vanaf dan gaat de kalendemaand in.

Toch ronduit belachelijk meer als een week pas een reactie en dan de datum instellen op ontvangst.

Dus mensen wees minstens een week van te voren (voor een nieuwe maand) met het opzeggen anders loop je de kans dat er een maand bij komt..!!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan