• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

online gamen

L

leentjejafa

waarom zijn er problemen met het online gamen(wolfenstein) zodat de luitje's die chello hebben geen donder aan deze verbinding hebben ?????
geen vriendelijke groeten, Hans >:(
 
Ik heb ook Wolfenstein geprobeerd en ik krijg geen reactie van de Master server. Dit zou dus kunnen betekenen dat het niet aan Chello ligt.
Ik heb de hele middag need for speed underground online zitten spelen. Geen problemen gehad.


PS inmiddels ff via gamespy geprobeerd en dat geeft geen probleem,
 
bedankt voor je reactie ;D,dus jij linkt bij game spy in om daar te wolfensteinen ??...moet ik ook proberen....thanks ::)
 
Het is mogelijk dat mensen idd niet kunnen inloggen op sommige game-servers. Dit probleem is gister ( zaterdag ) reeds door ons opgemerkt. Wat gebleken is, is dat een hele range ip adressen is geblokkeerd door die server.
De server die die blokkade heeft begint met het volgende ip's:
ip:193.250.122.x
ip:193.250.123.x
De blokkade ligt dus aan de kant van de game-server die de chello ip range blokt. Helaas ligt dit dus buiten onze handen, wel proberen wij erachter te komen waarom de blokkade er is. Gedacht moet worden in de trant van hack-pogingen op de game-server vanuit de betreffende ip-range die dus nu is geblokkeerd.
Wij hopen dat we weer zo snel mogelijk worden toegelaten op de game-server. Ondertussen is de tip: stel de proxy server in, hierdoor krijg je een ander ip adres.
 
Hoe stel je dat met die proxy in dan??

Ik heb problemen met Fifa 2004 online spelen. Ik kom niet op de site van Ea Sports en kan niet inloggen op hun online gaming, wat kan ik eraan doen??
 
Het Kan natuur;ijk toeval zijn, maar voor de zekerheid ben ik Command and Conquer Zero Hour ook maar aan het herinstaleren.
Deze werkt namelijk ook niet Online momenteel.
Hij zegt zelfs dat ik geen verbinding heb.Wat WEL zo is natuurlijk.

En een vriend van me die via Planet zit komt er wel gewoon op.

Sucks weer eens.
 
Herinstal werkt dus niet
UT 2003 Werkt weer wel prima
Hopelijk is die ongein gauw afgelopen.
 
Gelukkig hij doet het weer :D

kan ik weer lekker generalse na 2 dagen !
 
Terug
Bovenaan