Ongedaan maken verwijderen opname?

Zippy1970

Forum Gebruiker
Berichten
439
Stel dat ik iets heel doms zou doen, bijvoorbeeld een complete opgenomen serie vanuit de Digitale Video Recorder lijst wissen waardoor ik dus een hele berg afleveringen van één van mijn favoriete shows in één keer weggooi. Kan zoiets nog ongedaan worden gemaakt met één of andere truuk?

Hypotetisch gesproken natuurlijk want dat zou wel ongelooflijk dom van mijzelf zijn. Ik kan mijzelf wel voor mijn kop slaan. Ik bedoel, ik zou mezelf voor m'n kop slaan als ik zoiets stoms zou doen.

(Au!)
 
zo standaard kan je het niet terugkrijgen nee.. Maar alles wat je wist op een HD is terug te krijgen hoor alleen moet je dan je halve Box uit elkaar halen :p
 
fradekie zei:
Waarom bescherm je de opname niet ?
Opname beschermen betekent wat anders en betekent NIET dat je ze niet kan weggooien.
Opname beschermen betekent dat bij volle schijf deze niet overschreven wordt, dat is namelijk een optie om aan te zetten. De optie staat standaard uit, dus dan is vol gewoon vol.

Ik herhaal: tijd voor een nieuwe DVR manual
 
Nou ja, dat verlichte vuilnisbakje schuift na verwijdering van bv deel 1 van n serie, automatisch op naar deel 2, als je dan al te gretig op 'ok' drukt, verwijder je verdorie gelijk deel 2.
Wat moet er gebeuren: dat verlichte vuilnisbakje moet na verwijdering dl 1 dus niet gelijk opnieuw gaan branden bij dl 2.
Voor verwijdering moet altijd een extra actie ondernomen worden voortaan. Ok programmeurs: aan de slag.
 
Terug
Bovenaan