• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ondertiteling tv wel bij UPC gebied, niet bij ziggo

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

angelical

Beste allemaal.

* Ik heb een panasonic televisie, (met een CI module) en een Ziggo abonnement.
* Een kennis, heeft precies dezelfde televisie, met een CI module, en een 'oud' UPC abonnement.

Bij de zenders van het oude UPC abonnement, kan je via de afstandsbediening van de televisie de DVB ondertiteling aanzetten. Dit werkt bij alle zenders inclusief britse en duitse.

Bij de zenders van het ziggo abonnement op mijn eigen televisie, werkt ditzelfde bij geen enkele zender. Zelfs niet de nederlandse.

Weet iemand hoe dit kan? Het is precies dezelfde televisie. Je zou denken dat het tegenwoordig hetzelfde signaal is aangezien we allemaal hetzelfde netwerk hebben.

(Ik had namelijk in de tijd dat je bij ziggo alles kon kijken zonder CI module, ook geen ondertiteling.)

erg vervelend - want ook al werkt ondertiteling via de teletekst nog wel, als je een keer de knop van DVB ondertiteling bij de panasonic aanzet, dan zou hij (tot je het weer uitzet) de ondertiteling moeten laten zien op elke zender. Dit gebeurt dus in het ziggo gebied absoluut niet..

Klopt er dan dus iets niet in het doorgeven van het signaal in het ziggo gebied?
 
Bij de meeste tv's moet je in het menu wel opgeven welk land,welke ondertiteling je standaard is en welke je alternatieve.
Als dit niet staat ingesteld,werkt het niet goed.
Er zijn zelfs merken waarbij in de settings van de tv zelf er een aparte optie is om ondertitels aan te zetten,dus niet via de remote knop,maar in het instellingen menu van het apparaat zelf,staat daar niets ingesteld of staat daar uit,dan haalt de ondertitel knop niets op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan