On Demand werkt niet altijd

Status
Niet open voor verdere reacties.

dutchwii

Forum Gebruiker
Berichten
68
Mijn vader heeft sinds vandaag de Humax 5200c maar nu werkt On Demand niet altijd. Toen ik hem aansloot keek ik eerst of er een update was en die bleek er dus te zijn. Vervolgens de utp cat6 kabel aan mijn XS4ALL modem aangesloten in de LAN1 poort. In het begin bleef ie zelfs hangen bij verbinden waar na hij compleet vast liep en zelfs niet meer uit ging maar zodra je hem uit en aan zette via de knop aan de achterzijde deed de afstandsbediening het weer zoals het moet echter toen ik weer op de rode knop drukte bleef ie maar op verbinden en vervolgens verdween die tekst maar bleef het beeld zwart.

Ziggo gebeld en tijdens het bellen deed ie het ineens wel maar toen ik op had gehangen ik ik tegen me vader zij van nou zet hem eens op on demand deed ie het weer niet maar dit keer liep hij niet vast en kon hij terugschakelen naar de tv, vervolgens drukte hij nogmaals op de rode knop en toen deed hij het ineens weer wel.

Is het omdat het een modem met verbinding van XS4ALL is van slechts 20MBit en het niet goed werkt zodra er ook via de wifi wordt gesurft/gedownload? Of staat dat er helemaal los van?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan