• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Omzet en aandeel Ziggo zakken

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik vond deze wel grappig :

Ook vecht Ziggo terug als het gaat om mobiele diensten (telefonie, sms en internet) die de kabelaar via een wifinetwerk wil aanbieden. Maar analisten zijn sceptisch. Aangezien Ziggo geen vergoeding vraagt van klanten voor deze extra dienstverlening zal het initiatief niet bijdragen aan de winst en omzet.
 
Ik vond deze wel grappig :
Maar analisten zijn sceptisch. Aangezien Ziggo geen vergoeding vraagt van klanten voor deze extra dienstverlening zal het initiatief niet bijdragen aan de winst en omzet.

Goeie analisten zeg !

Ik dacht dat het toevoegen van extra's aan je pakket zorgt dat klanten niet weglopen of juist daardoor bij jou klant worden. Dus het draagt wel degelijk bij aan de winst en omzet.
 
Tsja dat mensen overstappen zal best wel juist ook omdat deze KPN volop is aan het colporteren.
Men gelooft vaak ook nog dat het echt beter is. En of KPN nou echt goedkoper is? Zou ik toch nog maar eens goed kijken.
Denk ook maar eens aan je tv produkt. De vrijheden die je bij Ziggo hebt en die je bij KPN kwijt bent.
Vervolgens verteld men tijdens zo,n bijeenkomst ook dat mensen nog een hele tijd moeten wachten voor Reggefiber weer glas komt leggen als ze nu niet voor stemmen..
Dus moet Ziggo weer in de tegen aanval wat weer geld kost.
Ziggo steek aub ook geld in het uitbreiden van je tv aanbod. ARD,ZDF,BBC in HD kwaliteit.
Dan zou ik KPN willen verzoeken om deze zenders echt niet toe te gaan voegen. Waarom zou je ook die heb je de glashart klanten pas nog afgepakt.
Fijn dan zullen we zien of we die 30 procent nog gaan halen.
 
@Articfox Volgens hij artikel gaat het bij de weglopers voornamelijk om 'TV only' en eenvoudig internet klanten. Dat zijn klanten die het volgens mij niets uitmaakt of ze kijken naar HD / SD want ze zien het verschil niet (wel in hun portemonaie). Of de internet snelheid totaal onbelangrijk vinden, want ze surfen alleen maar wat.
Dat zijn dus geen klanten die overstappen naar glasvezel, maar klanten die gewoon het goedkoopste van het goedkoopste willen hebben.
Daar verliest Ziggo dus de strijd om de klant.
 
Hoi Mesa57,

Ja als je weinig eisen stelt dat is wat anders. Denk dat ze dan wel een abo ism met ADSL of VDSL moeten nemen. Want IPTV daar zit wel internet bij.
VDSL is bovendien lang niet overal beschikbaar zit je te ver van de centrale heeft VDSL al helemaal geen zin. Overigens moet je dan wel beseffen dat ADSL snelheid niet voldoende is om een 2de kastje bij aan te sturen. VDSL is ook nog te bezien wat je dan over mag houden..het is altijd tot30 of tot 50 MB..:wink:
Via Glas goedkoper? Nee lijkt mij niet echt of zit ik verkeerd?
Maar je hebt gelijk er zullen ook mensen zijn die tevreden zijn met bijv IPTV met ADSL kwaliteit.
Ik stel wel eisen qua beeldkwaliteit en mbt mijn vrijheden( modem en set top box). Ik heb bij Ziggo keuze om m,n eigen hardware te kopen. Alleen dat al is mij alles waard ..is voor mij een eerste voorwaarde.
Ik kan eruit vanuit mijn visie gezien heel erg boos over worden vandaar ook mijn felle kritiek.

KPN dat is die club die je modem en STB volledig dichttimmerd. Ja een ISP die nog klanten voor zich moet zien te winnen. Verimatrix DRM..met dank aan KPN.
Ja ik geef je gelijk ook daar zal je mensen hebben die het allemaal accepteren. Persoonlijk kan ik hier heel boos over worden vandaar ook dat ik felle kritiek uit.
Denk je dan ook maar eens in dat mensen die eerst nog via WGDO wel betere streams hadden en ook meer vrijheden. Neem de glashart klanten die hadden eerst ook de ARD,ZDF en ARTE in HD kwaliteit.
En toen kwam KPN..WGDO werd WMP daarna WMP+, een interne HDD werd onklaar gemaakt je kon verplicht gaan opnemen in the cloud, HD zenders van de Duitsers foetsie(Fashion HD erin:x:cry:),vrijheden vaarwel. Dan zou bij mij boosheid in woede omgeslagen zijn.
En toch KPN die doet dat wel gewoon.. ik denk dat mensen daar maar eens over na moeten denken.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het artikel is duidelijk. Als Ziggo aan de bak wil blijven moeten ze OOK concureren op prijs. B.v. met een TV abo zonder HD zenders en beperkt tot 30 kanalen + internet max 10 mb beide voor de helft van de prijs (om zomaar eens wat te noemen).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan