'om veiligheidsredenen sessie beëindigd'

  • Onderwerp starter Pete_Paulusmother
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Pete_Paulusmother

??? IE geeft een inlogschermpje van Chello (gebruikersnaam/passw) waarna een popup met "om veiligheidsredenen is de sessie beëindigd". What-da-f***?!? En ik heb dus absoluut niet zitten scannen of sniffen of wat dan ook!! Heeft iemand enig idee wat hier gaande is? Ik kan trouwens wel via m'n dial-upje de mailserver bereiken, dus het lijkt niet op een echte afsluiting, denk ik dan. Hm. Bedankt voor evt. info.
 
Hey!

Kweetnie! Heb ik nooit gehad! Gelukkig maar ook. :)
Echt waar...ik finn het vervelend voor je. :'( :'( :'(
 
8)
Is het per ongelijk misschien een beetje mogelijk dat je al ergens anders op chello zit ?? ;D (Zal wel niet ;) )
Of draai je een BO-server oid??? (Probeer eens met een recente virusscanner je systeem te testen)
.... Oepsie? ;D

8)
 
;D Eerst (na 20 min) Chello-meneer aan de lijn gehad. Ja meneer, hele grote algemene storing. IP config proberen (had ik al gedaan maar goed), nix. Toen lag 't aan Zonealarm, en alleen Uninstall van Zonealarm zou dan helpen, want kennelijk werkt ZA ook als 't niet werkt. Hm. Jaja. Ik had precies hetzelfde probleem op m'n andere OS (W2000pro/W98 Dualboot), dus het leek me een sterk verhaal. Uiteindelijk toch IPconfig>Meer Info>knopje naast DNS-servers eens geprobeerd>Vrijgeven/vernieuwen etc>Bingo. Presto. Hopla. Kortom niet naar Chello bellen en zelluf lekker aanrommelen.
 
Ohja, ... nieuwe voor standaard vragen/antwoorden van Chello helpdesk "Heeft u een firewall", "Heeft u een virusscanner", "Heeft u elektrisch bedienbare ramen", "gaat u zondags naar de kerk?" etc etc
 
>:( Alleen krijg ik nu maar een lease voor een uur. Hmmm. Niet blij. Ik geloof dat daar wel een oplossing voor is maar ik ken 'm niet. *checks Google*
 
Da had ik ook. Ik kreeg een vergoeding van fl 49,95 omdat het aan hun lag (wat zij ontkenden). :)
 
Hey!

Als je de storing, die langer dan 24 uur buiten dienst was, bij chello hebt gemeld, kun je volgens het UPC Garantieplan fl 6,- per dag krijgen(wordt gekrediteerd). Je moet het wel schriftelijk aanvragen, het liefst in drievoud én aangetekend (je kent chello ;D ). En als je om de een of andere reden de storing niet eerder kon melden, wordt de 'storings-dagen' maximaal verlengd met één week, mits je bewijs hebt dat je de storing echt niet eerder kon melden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan