Nu al teruggezet in snelheid

Chello is weer lekker bezig.

Maar gelukkig heb ik er geen last van met mijn chello classic abbo. O0

Maarja nu maar hopen dat ze iedereen weer goed terug zetten
 
*Mocht u sinds afgelopen weekeind het gevoel hebben dat uw verbinding is terug gezet in snelheid dan adviseren wij u om uw kabelmodem te resetten.*

Deze regel komt van de netwerkstatus pagina van chello. Als je dus "het gevoel" hebt dat je internet niet goed is, dan moet je dus resetten.Dit is een vreemde woordkeus voor een bedrijf, weinig professioneel, of zouden ze proberen menselijker te communiseren?
 
Houd wel rekening met de doelgroep van Chello.
Er zijn een hoop computerleken die een abonnement hebben bij Chello, die niet meteen wat snelheidstests gaan doen als ze een vermoeden hebben dat er wat aan de hand is met hun verbinding. Deze mensen denken meer van, goh, wat gaat internet traag, het lijkt wel of er iets mis is, en verder ondernemen ze geen actie. Daarom vind ik het woord 'gevoel' wel een goede keuze.
 
jeebee zei:
Daarom vind ik het woord 'gevoel' wel een goede keuze.
Nou, ik vind het geen goede keuze, volgens mijn gevoel zit er namelijk nogal een (meetbaar) verschil tussen 1 keer met de ogen knipperen voordat m'n startpagina er is (bij een goede snelheid) en 10 keer knipperen bij een brakke snelheid.
 
Terug
Bovenaan