Nog mensen gecapped in Januari?

P

Powercow

Hey!

Chello zit aardig te prutsen met de limieten zie ik al. Bij mij ook, als ik de dagtotalen optel komt er echt geen 14 GB uit. Enigsinds logisch, chello zal wel teveel klanten kwijtraken (ja, ik weet wel vrijwel zeker dat ze dit express doen). Een abbo van 50 euro hoort geen limiet te hebben. Maar nu hoorde ik in November / December al verhalen van dat iedereen weer geuncapped wordt op de 21'ste. Nu vraag ik me af, zijn er deze maand uberhaupt mensen gecapped?

-Powercow
 
Zat op de 7e al op een prut snelheid zat volgens hun aan de 40 gb maar volgens du meter ongeveer 40 up en 60 down.Van de week opgezecht en een nieuw adsl abbotje afgesloten. Die word van de week opgelevert. Net met de helpdesk gebeld dat der niks van klopte dat ik screenshots had dat ik nooit zo veel gebruikt kan hebben en ze hebben hem gewoon weer terug gezet naar normale snelheid. dus we gaan gewoon weer blazen nou.Stelletje sukkels
 
Ik snap er ook weinig van ik heb nu 4680 megabyte staat er bij dat dataverbruik ding van Chello
dat is dan toch 4,6 gig?
Maar upload zit daar niet bij dan?
En kan ik beter dat dataverbruik progamma van underground gebruiken?
Veel vragen wel ;D
 
ik zit all sins de 6 de op prut snelheid.iets van 116 GIG binnen getrokken,en daar betaal je 80 euro in de maand voor,wel de snelheid omhoog maar nu die data limieten of geef die chello plus gebrukers een 213 ip kunnen ze ook niet meten zijn ze van dat gedram ook weer af,
 
rene45 zei:
als je 116 op een weg rijd waar je 80 km mag, kost het wel meer dan 80 eurie, denk ik.


Alleen reed hij niet 116, hij reed 8000kbps, en je mag ook 8000kbps, het gaat om zijn afstand, en met een digitale wegenbelasting van 80 euro is de digitale snelweg eindeloos..
 
Ook sinds 6 januari gecapped. Voor het eerst trouwens zat er niet altijd boven maar ik vind 6 dagen wel fucking snel.
 
6 dagen??? Het is dat ik een 213 adres heb, anders had ik allang opgezegd als ik jou was. Met xs4all mag je over de 100Gb / maand gaan, zonder dat er iemand iets van zal zeggen.
 
Wat houd een 123 adres in?
Bij mij hebben ze nog niks gedaan maar volgens mij moet ik allang over de 40 gb zitten!
Vind het allemaal wel best zo als ik maar niet gecapt wordt...!
 
Terug
Bovenaan