• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

nlziet

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik vind het opvallend hoe snel dergelijke diensten 'ineens' uit de grond gestampt worden, nadat Netflix's bootje onze wateren is binnen komen varen.
Aan de ene kant is dit positief (lees: alle partijen houden elkaar scherp), aan de andere kant vind ik dit toch eigenlijk best hypocriet.
Een RTL had hier bijv. al enkele jaren geleden mee kunnen beginnen, de techniek is er (Netflix draait tenslotte ook al heel wat jaren in Amerika), maar het kost waarschijnlijk veel om zoiets op te zetten.

Maar wat je zegt, ITV2 is nergens meer, met de opkomst van steeds meer online diensten. Als Ziggo slim/verstandig is, stoppen ze met ITV2 en gaan samen werken met een dezer partijen. Het lijk mij nou niet dat Ziggo erg veel verdient aan hun dienst, als menig klant telkenkere geconfronteerd wordt met een niet functionerende ITV2.
 
Ik zou zeggen: eindelijk. Erg goede ontwikkeling.

En iTV2? Die random zender waar je alleen een lopende film van een willekeurige buur kan kijken bedoel je? Dat platform was toch al dood?

Inderdaad stoppen met geld stoppen in dat platform en een alliantie met Netflix of NLZiet beginnen. Zou bv mooi zijn als TV Extra, in plaats van al die gratis net niet films, gratis NLZiet en/of Netflix zou bieden. Dan is er tenminste ook straks nog een reden Extra te nemen. Of überhaupt nog TV af te nemen. 'Cut the cord' wordt nml ook in NL zo een steeds reëlere optie.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Of überhaupt nog TV af te nemen. 'Cut the cord' wordt nml ook in NL zo een steeds reëlere optie.

Is bij ons thuis al zo'n beetje aan het gebeuren, we kijken vrijwel elke avond Netflix (en als we eens niet kijken, dan kijken we een gedownloade serie via de mediaspeler).
Het abo op de Tv gids zeggen we daarom na de feestdagen maar op :) .
Op Tv kijken we eigenlijk alleen nog maar het journaal ('s ochtends en begin van de avond). Het enige wat ons nog 'ouderwets' Tv zal doen kijken, is het programma Wie Is De Mol, wat begin januari weer van start gaat (maar ook dit is in principe te downloaden :frons: ).
 
ik lees dat er één abbonnement afgesloten moet worden voor nlziet en dat je dan uitzending gemist , rtlxl en kijk van sbs kunt zien. maar nu kan ik dat allemaal gratis zien via smarttv of tablet? moeten we straks dan wel betalen hiervoor?
 
ik lees dat er één abbonnement afgesloten moet worden voor nlziet en dat je dan uitzending gemist , rtlxl en kijk van sbs kunt zien. maar nu kan ik dat allemaal gratis zien via smarttv of tablet? moeten we straks dan wel betalen hiervoor?

Gratis is met reclame en maximaal een week terug straks.

NLZiet is betaald, maar daarvoor in ruil geen reclame en een jaar terug. Persoonlijk ben ik daarvoor wel bereid te betalen. Mits ze geen absurd bedrag vragen uiteraard. Prijs is nog onbekend.
 
Ik neem wat ik niet kan zien zelf wel op op mn humax, gratis.
 
Ik neem wat ik niet kan zien zelf wel op op mn humax, gratis.

Kernwoord is gemak. Niet hoeven na te denken om iets in te stellen. Ook gewoon bij aflevering 1 kunnen beginnen als je pas later besluit dat het programma interessant is.

Dit is echt de toekomst.
 
ik ga ook voor kwaliteit, als ik iets opneem op de humax blijft het topHDkwaliteit. als ik iets kijk via uitzending gemist is het youtubekwaliteit en minder geluidskwaliteit.
daarbij komt dat mijn humax via mijn surroundreceiver loopt en als ik op mn smarttv nlziet zou willen kijken loopt het geluid over de (matige ) speakers van de tv.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan