• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuwe website chello van start!

M

megaripper

Zeg me wat jullie ervan vinden, ik had in een topic van Chelloo.nl gelezen dat er fouten waren met de mailbox groote?!? (artikel van de frontpage).

Sinds woensdag 14 september jl. heeft chello een vernieuwde website in de lucht.
Wat daarbij opvalt, is strakke vormgeving, wat prettig leest. Maar belangrijker is, zijn de veranderingen bij de abonnementen; chello plus wordt niet meer vermeld . Nog opvallender is, de verruimingen van de homepages en de mailboxen bij de verschillende abonnementen. Chello is weer bij de moderne tijd.
Bij navraag door COAX blijkt dat chello plus als product wel blijft bestaan, maar niet meer wordt verkocht. De aangegeven grote van de homepages en de mailboxen, gaan midden oktober a.s. in, zowel voor oude als nieuwe chello gebruikers. Met deze verruiming van de mailboxen en homepages, is een lang gekoesterde wens van de COAX en bij vele chello gebruikers in vervulling gegaan.

Bron coax.nl
Artikel 14 Sep. '05
 
Tja jammer dat er nogsteeds kansloos veel links staan op die site die eigenlijk nooit echt voor mij iets hebben kunnen betekenen. Dat heb ik altijd het meest hinderlijke gevonden aan die site. Het is gelukkig niet zo'n drukke site meer, maar misschien een beetje overkill waardoor het nu weer te kaal is (het is ook nooit goed he? :) ).

En mailbox? Gebruik ik al jaren niet meer... god zij dank... maar ben er toch blij mee hoor :6! Die site gebruik ik ook echt totaal niet... dus tja kan er niet veel over zeggen.
 
Fout op de site ;D ;D;

Mario

Re: Wijzigingen bij chello abonnementen.
« Antwoord #53 Gepost op: september 14, 2005, 23:56:33 »
Speculaties, speculaties.......
De nieuwe abbo gegevens lopen op dit moment tot 31 december 2005.
Andere wijzigingen zijn niet bekend tot op heden.
Dus nog niets over prijsverlaging/snelheidsverhoging o.i.d.
Het enige dat ik wel kwijt wil is dat er ergens een fout gemaakt is.


De homepageruimte is resp. starter, easy, light, classic en extreme:
25MB, 25MB, 25MB, 25MB, 3x 50MB

(Dit uit een interne mail naar de dealers toe, dus die kan ook een fout bevatten)

Extra info: alle abbo's werken met Eurodocsis, behalve Classic die heeft Eurodocsis, Terayon en Com21
 
Ik vind het iig een hele verbetering! Eindelijk kan je bijna alles in één oogopslag vinden als je iets zoekt, dat was wel anders bij de oude site waar je een paar keer door moest klikken om bij bepaalde gedeeltes te kunnen komen!

Goeie zaak Chello!

Maar ik gebruik nog steeds www.planet.nl als startpagina, waarom weet ik niet, ik denk dat dat er een beetje in is blijven hangen na m'n eerste inbel verbinding....

De nieuwe site heeft wel wat van planet weg trouens, alleen de kleuren zijn anders, maar de opzet is het zelfde.
 
;D Ik vind de site van chello er zelf gelikt uitzien :6
 
LOL, check dit op de Planet.nl site zelf :) ben dus niet de enige...

Hoe gebruikersvriendelijk is Planet.nl?

De redacteuren van Planet houden van zeuren, vooral over het ontwerp van hun site. De meest gehoorde klacht: er is niet genoeg ruimte voor alle artikelen van eigen makelij.

Sinds vorige week zit de redactie echter op een wolk, in de zevende hemel. We vinden ons ontwerp het allerbeste, niemand die aan ons kan tippen!

Waar die euforie vandaan komt? Welnu, Chello.nl heeft zich door Planet laten inspireren. Vermoeden we. Vergelijk de sites en de overeenkomsten zijn niet te missen: de iconen in de bovenkant, de linkernavigatie. Een mooi compliment, vinden we.

Of niet?

Straf onze opschepperij af, haal ons uit onze roes. Is de site gebruikersvriendelijk genoeg? Wat kan er beter aan Planet.nl?

Remco Pijpers, adjunct-hoofdredacteur


Grappig!! ;D
 
tja

wat strakker en veel eraf gekeild
de tech info over instellingen etc. is nu verdwenen? dns servers etc.

of mis ik iets
 
burnerchief zei:
tja

wat strakker en veel eraf gekeild
de tech info over instellingen etc. is nu verdwenen? dns servers etc.

of mis ik iets

https://www.chello.nl/Support/ rechter kant staan de instellingen
 
Terug
Bovenaan