• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

nieuwe voeding ubee modem

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

hukem016

:cry: Hoe kom je aan een nieuwe voeding van een ubee modem, zijn deze ergens tekoop? of kan je een andere voeding kopen en zo ja welke?:cry:
Kwortergekvan:cry::cry::cry:
Kan iemand mij helpen hiermee?:grin:

Alvast ontzettend bedankt voor je reactie:grin:
 
Toe maar, 8 icoontjes in zo een kort bericht.

Heb je Ziggo al gebeld voor die vraag. Daar komt de ubee immers vandaan.

Waar wordt je trouwens gek van. waarom heb je een nieuwe adapter nodig denk je.

En anders kun je zelf even kijken wat er op de adapter voor specificaties staan en een (universele) adapter kopen met iets meer vermogen, maar natuurlijk wel hetzelfde 'pikkie' qua plus en min en formaat.
 
Simpelste methode: Ziggo bellen en dit vertellen. Het modem heb je namelijk in bruikleen, als het kapot is wordt het vervangen..
 
:sad:Hoi toppers bedankt voor jullie reactie.:wink:
Waar ik gek van word is dat als mijn telefoon gaat en ik neem op, gaat de modem zich zelf resetten en heb ik pas na 2 minuten weer telefoon
Ik heb een pedicurepraktijk en dan kan je dit soort grappen niet hebben.
En ziggo heb ik ook gebeld en die zegt dat alles goed werkt????:?:?

Nogmaals bedankt voor jullie reactie!
 
heb je nu een nieuwe voeding nodig of reset je modem automatisch. Weet je al zeker dat het een iets met het ander te maken heeft?
 
:applause: Opgelost, bij conrad een universele adaptor gekocht 12v 2a en werkt als een tierelier:pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::thumb up:
En bedankt voor de tips toppers.
En 8 icoontjes voor een kortere bericht, omdat het kan:sleep:
 
Dat is de simpelste methode. Alleen als je werkeloos bent, kun je beter Ziggo bellen, want die sturen een monteur om de voeding te vervangen. En daar moet je dus een hele/halve dag voor thuisblijven. En denk maar niet dat ze die monteur op je toevallig vrije dag kunnen plannen, dan duurt het vele weken voordat hij langs komt.
 
Nadeel van "laat Ziggo het repareren" is, los van de tijd dat je thuis moet zijn, je weer een zwaar onder de maat voeding krijgt.... welke weer defect gaat.... een andere voeding geeft dit probleem niet....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan