• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuwe software SMT-7140

Status
Niet open voor verdere reacties.

anoniem

Cable Expert
Berichten
4.089
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Er is vorige week vrijdag een nieuwe software versie op het netwerk geplaatst. Deze versie (15 / 627) staat nog passief en kan alleen via het menu geactiveerd worden. Samsung en Ziggo wil graag weten wat de eerste ervaring zijn met het upgraden met een enquête.

De nadruk in dit onderzoek ligt dus op het upgrade proces zelf.
 
Men reactie al in Wanneer wordt C7140 interactief gemeld.
#369 en #374
Is goed en zonder problemen verlopen. :thumb up:
 
De update verliep vlekkenloos. Via wifi lukt me niet, zal dan wel door de dongle komen (ik heb een dongle die bij de Sitecom geleverd werd). Zappen is trager geworden. Als ik van kanaal wissel blijft het beeld ruim 3 seconden zwart.

Edit: ik heb het net via een lan kabel aangesloten en dat werkt prima. Het is alleen geen gezicht natuurlijk zo'n kabeltje door je huiskamer. Maar hij doet het dan wel in ieder geval. Wat ik mis is eredivisie live on demand. Dat je net als ziggo tv op bestelling gewoon 1 wedstrijd kunt bestellen. Maar dat terzijde, daar kan Samsung niets aan doen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
hier ook alles goed verlopen via wifi dongle van samsung zelf
het is wel wat trager geworden zoals djpiel ook zegt
 
De update is zonder problemen verlopen en draadloos netwerk werkte (Hama 62740 via DHCP) direct zonder problemen, geen reset hoeven te doen.
 
Update zonder problemen verlopen en iTV werkte gelijk. (LAN-bedraad, WiFi niet geprobeerd). Merk verder geen veranderingen aangezien ik de samsung hoofdzakelijk als PVR gebruik. (CI+ in de TV).
 
Dank jullie voor jde terugkoppeling. Op basis van jullie informatie zullen we waarschijnlijk ergens in de komende dagen de software op actief zetten (melding dat er nieuwe software beschikbaar is). Degenen die de software al geactiveerd hebben zullen deze melding niet ontvangen. We verwachten over een aantal weken (~ 4) nog een nieuwe versie te kunnen aanbieden.
Samsung werkt op dit moment nog aan deze volgende versie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan