• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

nieuwe snelheid en geen cap meer...

H

h2odigital

Vandaag nieuwe snelheid gekregen:
465 down en 105 up ;D ;D

ik was gecapped vanaf de 10de en dat is ook weg....

leuke kerstkado's van chello.... ;D
 
Zelfde hier.
Snelheid omhoog en cap weg.
Ik verwacht echter dat het van korte duur is....
De 'omzetploeg' heeft waarschijnlijk een nieuwe config geladen.
Vannacht gaat de datalimiet server vast weer throttled.cm als kerstkado uitgeven.....
 
Gewoon downloaden.....
Het dataverbruik is niet gereset.
Of je vannacht gecapped word met 10 of 1000GB over je limiet maakt toch nix uit.
Ga voluit zou ik zeggen :P
 
Ik weet het niet hoor. Mijn nieuwe snelheid was al een dag 5 terug ingevoerd. Daarna ben ik eergister over de 40 GB grens heen gegaan (was niet de bedoeling maar zondag was datagebruik.upc.nl niet toegankelijk) Dus of de throttle-ploeg heeft 2 dagen vrij gehad ofzo, of de limiet is wat opgerekt/komen te vervallen?!?!

Het zou natuurlijk ook een soort kerstkadotje kunnen zijn en wordt er volgende maand weer strak op de limiet gelet. Het zou wel lekker zijn als er wat duidelijkheid over kwam.
 
huh? volgens chello heb ik gisteren 3 gig gedownload...terwijl mijn meter op de computer aangaf dat ik maar 400mb had gedownload. Al een weekje al was mijn internet gecapt, en mijn meter op me pc heeft altijd goed gerekend. En ik kon gisteren nooit 3 gig gedownload hebben. ik zat nauwlijks op de pc en me speed was ~8kb/s
 
Ik weet niet wat ik ervan moet denken.... De download snelheid die verschilt nogal nu hier... Had oude snelheid nog toen ik geknepen werd. Nu sinds vandaag tussen de 10 en 180 KB/s down... UP is zeeeer onstabiel.

(via speedtest.nl beide)
 
Terug
Bovenaan