• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

nieuwe pakketten UPC

X

xptje

UPC heeft m.i.v. 1-5 niet alleen Chello Extreme ingevoerd, maar ook nieuwe pakketten. Pakketten waarbij in het eerste jaar extra voordeel wordt gegeven en daarna iets minder voordeel. De tweede categorie geldt ook als je meerdere bestaande diensten omzet naar een pakket. Analoge telefonie komt niet meer in de pakketten voor. Digital wordt bij een pakket voor maar €4,95 per maand aangeboden en voor nieuwe abonnees €9,95. Natuurlijk goed nieuws allemaal, behalve voor bestaande abonnees die aan een duurder pakket vastzitten voor max. een jaar.
 
Link naar de pagina: https://upc.nl/index.php?PageID=138130
 
Best leuk zo´n prijsverlaging, stel ik neem nu naast m´n pakket Freetime+Chello light (heb ik sinds december 2004) ook Digatale TV, kost me dat maar €4,95 extra per maand.
ECHTER: addertje onder het gras: nieuwe voorwaarden + nieuwe contracttermijn van een jaar voor het gehele pakket van drie diensten!
 
Ach dat addertje valt best wel mee als je om je heen kijkt.
Wat je ook voor abb afneemt, Donald Duck, tv gids, chick, telefoon, internet, nieuw huur huis enz....
Overal zit je vast aan een jaarcontract. Daarna kan je per maand opzeggen.
Ik vind het nogal kortzichtig hoor, alsof UPC de enige is die dat doet........
 
Tja, een jaarabonnement op zich is niet zo raar, zeker niet als je een aanbieding daarvoor terug krijgt. Waar ik nou zo van baal is dat als ik een dienst erbij neem dat mijn huidige contract (chello internet) dan ook onder de nieuwe voorwaarden valt en dus per jaar verlengd wordt.

Het is toch belachelijk dat dit zo werkt? We hebben het over een internetabonnement, niet over een levensverzekering. Dit is wat mij tegenhoudt om extra diensten van UPC af te nemen.
 
Als het abbo je niet bevalt binnen het jaar zet je toch een standaard linux server op?
Vaak staat de open proxy standaard open, en dat mag niet van upc.
Ze waarschuwen, en na meerdere malen waarschuwen wordt het contract verbroken ;D
(staat ook in het nieuwe contract dat je krijgt bij upgraden)
Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik misschien maar 3 keer heb moeten bellen naar de helpdesk in 8 jaar tijd voor problemen.
Evt. andere 2 keren was om een abbo upgrade sneller door te laten voeren, zoals nu met extreme.
 
Kan ik als abonnee van chello plus upc digital en telefoon freetime abonnement. Ook aan dit pakket voordeel meedoen als ik downgrade naar chello classic. Want nu betaal ik per maand 102,50 euro en daar moeten dan nog telefoon kosten bij komen. Dus zo'n pakket scheelt heel veel geld. En ik hoop dat wij als bestaande abonnees ook mee kunnen profiteren.
 
@mario :angel:
Dat addertje valt helemaal niet mee! Mijn jaarcontract voor pakket Chello+DTelFreetime loopt over een half jaar af. Ook de voorwaarden die ik nu heb zijn zo dat ik daarna elke maand kan opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Wanneer ik nu DTV erbij neem gaat mijn jaarcontract voor Chello en voor DTelFreetime weer opnieuw van start en krijg ik de nieuwe voorwaarden :o :o aangen**id (=stilzwijgende verlenging per jaar voor een heel jaar!)

Daar trap ik niet in! Wacht wel met DTV tot ze net als Casema iedereen met het basispakket voor TV & radio de mogelijkheid geven gebruik te maken van DTV zonder extra maandelijkse kosten.
 
Als je tevreden bent met het pakket wat je nu hebt, lijkt het mij geen groot probleem om dtv erbij te nemen.
Ben je niet tevreden dan liggen de zaken natuurlijk anders.
Ieder zijn keus, maar val niet over dat jaar contract.
Neem als vb. Versatel (wat altijd traag is geweest) met het voetbal. Je zit er ook 1 jaar aan vast.....
 
Net ff gebeld met UPC, die € 4,95 geldt alleen nieuwe klanten, die nog geen pakket hebben bij UPC, dus ik, als klant die chello classic en freetime telefonie en analoog tv hebt, komt niet in aanmerking voor de prijs van € 4,95 die overigens alleen voor het eerste jaar geldt, en dan naar € 9,95 gaat. Ikke dus de verkoper uitgelachen en dat ie de DTV voor € 9,95 in z'n hol mag steken. :9 :9 :9
Errug onduidelijk dus op de site upc. :# :9 :9 :9
 
Terug
Bovenaan