Nieuwe modem?

  • Onderwerp starter cheungkw
  • Startdatum
C

cheungkw

Mijn modem heet "cornerstone cm 200 "
Ik heb hem al zo'n 5 jaar. Dat ding is echt soms irritant. Als ik maar een tikje verplaats of de utp kabel ff omwissel, dan gaan alle lampjes uit, alsof de stroom is uitgevallen. Al gauw start het op en zoekt het signaal weer op, je kan weer internetten na een minuut. Maar soms kan hij het signaal niet pakken of valt het weer uit. Pas na paar keer schoppen en nog eens proberen lukt het. Vrienden die ook chello hebben, hebben allemaal dat nieuwe motorola model.

Kan ik dus vragen om een nieuwe model? De modem zelf is denk ik veel ouder.
Ik ben van plan om naar de UPC winkel te gaan op de ceintuurbaan.

p.s volgens mij ben ik nog de enige met zo'n oude modem, het staat niet eens op de kabelsmodem lijst. =_= https://chelloo.nl/index.php?option=content&task=category&sectionid=2&id=11&Itemid=28
 

Johnny54

Moderator
Berichten
19.224
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Vragen kan je het natuurlijk altijd, of je het krijgt is een tweede.
Als je de helpdesk verteld wat je hier schrijft, namelijk dat hij om het minste of geringste dat je eraan komt uitvalt, maak je misschien wel een kans.
Ik zou het gewoon proberen.
 
S

sjello

Dus het modem gaat vaak offline? Bel gewoon met de helpdesk, en laat een monteur komen. Je kunt je modem overigens niet omruilen bij een UPC Center, de medewerkers daar zijn daartoe niet bevoegd: alleen een monteur mag een modem omruilen.
 

Loverman

Forum Gebruiker
Berichten
485
Ikhad dat toen ook. Weet ff niet meer welk soort modem het was... maar dat ding viel ook constant uit bij het minste of geringste tikje of poetsdoekje dat eroverheen werd gehaald.

Na 3 x bellen (de eerste 2x werd er egzegd door de hd dat de garantie vervallen was en dat z eniks gingen omruilen) kreeg ik de 3e x iemand aan de lijn die zei dat het een bekend probleem was. er werd gelijk een monteur gestuurd. die kwam langs, wierp 1 blik op het modem en wist gelijk wat er aan de hand was. bekend probleem zei die en ik heb nu al een aantal jaar een motorola 4200. Gewoon omruilen dat ding dus.
 
T

TeStIcLe

Klinkt als mogelijk niet goed aangesloten powerconnector. (stekker goed in modem?)
Of...powerconnector v/d modem die niet meer vast op de printplaat zit(interne contactbreuk) wat vaak bij beweging storing geeft.

Modem omwisselen.(zeker als je verteld dat de connectors wel vast zitten, maar bij beweging storing geeft betreft de voeding.)

success....(bellen of bij upc center langsgaan met je niet correct werkende modem+voedingsadapter?)
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cheungkw

Mijn modem is zo oud, dat de kabels er niet meer goed inzitten. Ik heb zo zo goed mogelijk ingezet, maar ik denk dat er van binnen een steekje los zit Xd.
Maar serieus, schoonmaken, verplaatsen kan gewoon niet, dat ding is antiek, ik weet niet hoelang het nog vol houdt

@Loverman, wat had je precies de derde keer gezegd?

bedankt voor de aanwijzing dat de medewerkers van de UPC center niet bevoegd zijn.
 
Bovenaan