• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuwe look & feel TV Portaal Humax

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

JogieK

Zonder de afstandbediening aan te raken verscheen bij mij de introductie van interactieve TV. Hierbij moest ik VOD en kinderslot codes invoeren. Vervolgens kreeg ik een donker grijze achtergrond en gele letters een volledig nieuw gestijlde TV Portaal. Tenminste voor mij nieuw.

Vanavond doe ik de TV weer aan en nu zie ik onder TV portaal knop weer de "oude" stijl TV portaal. Blauw met witte letters.

Wie herkent dit? Heb ik iets gemist? Doe ik iets fout?

Overigens kan ik in het oude TV portaal de VOD en kinderslot codes niet invoeren/vinden.

Ik hoor graag! Alvast dank.
 
De nieuwe portal zit onder de rode knop, de oude is tijdelijk ook nog beschikbaar. Dat het "spontaan"gebeurt is echter niet de bedoeling..
 
Wie herkent dit? Heb ik iets gemist? Doe ik iets fout?

Denk dat je per ongeluk de rode knop hebt ingedrukt op je afstandbediening. Dan kom je in de nieuwe portal. Deze is nog niet officieel gelanceerd en er wordt nog gewerkt aan de interface de komende tijd. Ook doet Ziggo nog 'stresstesten' waardoor het af en toe niet of niet goed werkt. Je kunt het dus gebruiken, maar het bestaat officieel nog niet.:wink:
 
Dank!

Waarschijnlijk heb ik dikke vingers en op de rode knop gedrukt.

Het is mij helemaal helder. Dank voor de reacties! :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan