Nieuwe app: XITE Music App

rick70

Forum Gebruiker
Berichten
1.303
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Nieuwe app: XITE Music App
Vanaf 28 januari 2020
Alleen voor klanten met een Mediabox Next en Mediabox XL
Klanten met een Mediabox Next en een Mediabox XL ('Horizon') kunnen vanaf dinsdag 28 januari 2020 de 40 thematische radiokanalen van XITE Music OOK beluisteren via de XITE Music App. Je vindt de Xite Music App in de App Store van je mediabox.

De XITE radiozenders zijn exclusief te beluisteren bij Ziggo. Wat je favoriete muziekgenre ook is, XITE Music heeft het. De 40 verschillende radiokanalen hebben elk een eigen thema. Zo is er altijd wel iets te luisteren dat bij jouw stemming past. De kanalen van XITE Music vind je op kanaal 863 tot en met 902. Heeft je ontvanger of CI+ tv geen 'TV/Radio'-knop? Tel er dan 1000 bij op, dus: 1863-1902. Heb je de Mediabox XL of de Mediabox Next? Dan zijn alle zenders vanaf 28 januari 2020 samengebracht in de XITE Music App in de App Store van beide mediaboxen. Ga naar https://www.ziggo.nl/entertainment/music/xite-music-radiokanalen voor meer informatie.

Bron Ziggo: https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen
 
Maar waarom zou je via een app luisteren als het al op de kabel via radio zit. Als het nu extra zenders zijn, zou ik het snappen.
 
Maar waarom zou je via een app luisteren als het al op de kabel via radio zit. Als het nu extra zenders zijn, zou ik het snappen.
Deze zenders zitten dus niet op de normale radio. Via de app kan je het vaak ook streamen naar een versterker/soundbar/bluetooth speaker, etc...
 
ik mis een bewegend logo. Nu is het een statische foto met in-brand-gevaar. Waarom niet zoals de radio-app
 
Terug
Bovenaan