Nieuwbouwwoning niet in postcodecheck

Status
Niet open voor verdere reacties.

tcbakker

Forum Gebruiker
Berichten
24
Per 1 juli ga ik een nieuwbouwwoning betrekken in centrum Utrecht, huren wel te verstaan. Woning wordt opgeleverd per 1 juli, net als de andere 220 woningen in hetzelfde gebouw. Nu wil ik daar Ziggo internet en TV aanvragen, echter kent de postcodecheck mijn nieuwe postcode niet. Ziggo klantenservice zegt niets voor mij te kunnen betekenen en verwijst mij door naar huisaansluitingen.nl, waar ik dus precies niet moet zijn aangezien het huur is.

- Groene kabel ligt al in de meterkast
- Projectontwikkelaar en makelaar zeggen het adres al te hebben aangemeld
- Ziggo verwijst mij door naar huisaansluitingen
- Glasvezel en ADSL providers kennen mijn postcode wel
- Ziggo kent als enige niet mijn postcode

Kortom waar moet ik nou zijn aangezien niemand mij schijnt te kunnen helpen. Is dit niet iets waar Ziggo achteraan moet aangezien ik bij hun klant wil worden, en het technisch gewoon mogelijk is daar, alleen doordat de administratie niet gelijk loopt ze mij niet kunnen leveren?
 

Ziggo WebTeam Jelle

Forum Gebruiker
Berichten
1.533
Als je middels PB de postcode+huisnummer van je nieuwe adres stuurt, zal ik kijken of ik iets voor je kan betekenen.
 
Topicstarter
Topicstarter
T

tcbakker

Forum Gebruiker
Berichten
24
Helaas..

Zou meerdere malen teruggebeld worden door Ziggo. Paar keer gesproken waar niks uit is gekomen dat ze me kunnen helpen. Laatste keer helemaal niks meer gehoord. Trek vanaf 1 juli in de woning dus ik vrees dat het geen Ziggo gaat worden. Jammer dat ze er niet achteraan gaan.
 

Gerardus

Forum Gebruiker
Berichten
1.062
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gewoon blijven bellen. Je komt iedere keer weer iets verder. Een kennis van mij is op die manier 3 maanden bezig geweest, omdat haar adres niet in het systeem van Ziggo stond, terwijl er een nieuwe aansluiting zat. Nu heeft ze het tot tevredenheid wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan