Nieuw: voetbalwedstrijd met "toegevoegd geluid"

tichel

Forum Gebruiker
Berichten
2.188
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
dinsdag 26 mei 2020, 18:30.
De topper in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Bayern München is te zien op
kanaal 421. FOX Sports 1 HD met "toegevoegd geluid".
kanaal 424. FOX Sports 24HD

27 mei, 11:20, kanaal 422. FOX Sports 2 HD: herhaling met toegevoegd geluid.

28 mei, Fortuna Düsseldorf - Schalke 04 (met toegevoegd geluid)
11:00 kanaal 424
14:30 kanaal 422
16:30 kanaal 423
 
Laatst bewerkt:
Ik vond het een beetje flauw van Fox Sports. Heb ik speciaal een maandje Fox Sports Internationaal genomen om live voetbal te kunnen zien, gaan ze opeens bepaalde content alleen uitzenden op de Fox Eredivisie kanalen terwijl die eigenlijk helemaal geen Duits voetbal zouden vertonen.
 
Heb het even aangekeken, was na 4 minuten weg.
Toen ik merkte dat het geluid vh publiek weliswaar vol en mooi klonk, maar niet actueel (zeg als een videogame) , wist ik genoeg.

Maak dan een schakeling met 50 tot 250 huiskamers met gillende hardcore-jongens, die WEL gaan brullen als er een reele kans komt, en mix dat door het nepgeluid. Nu kan je net zo goed je eigen cd opzetten.
 
Laatst bewerkt:
Weet nog niet wat ik er denken moet, ben aan het schakelen tussen FS 1 & 4 geweest
 
Ik las ook nog dit
Grote probleem is natuurlijk de vertraging waar je mee te maken hebt. Niet alleen het bedienen van de app maar ook het beeld bij digitale televisie komt met vele seconden vertraging binnen en bij bv Ziggo go is de vertraging zo 30 seconden. Dus reageren op kansen en zo zal niet werken.
 
Ik las ook nog dit[..............] Dus reageren op kansen en zo zal niet werken.
Ja, dat is nou net waar we op wachten.
Laat vaccin maar snel komen. Hoop niet dat dat zo lang duurt als een vaccin tegen malaria. Daar wachten we al op sinds 1880.
 
Nu op kanaal 14 de eerste wedstrijd van de spaanse competitie. Hierbij niet alleen nep stadion geluid maar er wordt zelfs een soort publiek geprojecteerd op de lege tribunes. Voor de tribunes langs de zijlijn ziet het er nog wel redelijk uit maar de tribunes achter de doelen zijn supernep en de projecties gaan ook regelmatig mis.
 
Gewoon, mp3 playlist, als zal ook dat wel ouderwets zijn. Dus dan maar youtube, met kans op slechte kwaliteit sound.
Welk muziek, tja alleseter, behalve die moderne top40 shit die nooit goed was en nooit goed zal worden. Maar soms zit er een goed nummer bij, zoals nu met die nr 1 van weeknd.
 
Terug
Bovenaan