• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuw product besteld

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

asri

Vandaag een nieuw product besteld word er gezegd we plannen een monteur in op 10 juni terwijl er op de website staat als u vandaag besteld over 3 a 5 werk dagen gebruikmaken van onze diensten NIET DUS https://www.ziggo.nl/alles-in-1/complete/ word er gezegd dat het te maken heeft met de levertijd van de apparatuur maar dat is mijn probleem toch niet er word niet gedaan wat er op de website word beloofdOverstappen
Levering
Aansluiting
Vragen
Wanneer leveren jullie mijn pakket?
Als je vandaag bestelt, zorgen wij dat je binnen 3 tot 5 werkdagen onze diensten kunt gebruiken. Binnen die periode gaan we je pakket leveren en activeren. Mocht je je diensten op een latere datum willen activeren, dan geef je dit gewoon aan ons door.

Bedenktijd
Na ontvangst van de bevestigingsbrief heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je kosteloos afzien van de overeenkomst en deze herroepen. Aanvullende informatie vind je op de pagina over bedenktijd.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan