• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuw kanaal, yay?

Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Valz

Nederland krijgt veilingkanaal op tv

Uitgegeven: 27 juli 2006 15:51
Laatst gewijzigd: 27 juli 2006 15:59
AMSTERDAM - Sinds de opkomst van websites als Marktplaats en eBay is Nederland massaal aan het veilen geslagen. Kruipt de veilinggrage Nederlander nu nog achter zijn computer, binnenkort kan hij ook afstemmen op een speciaal veilingkanaal op tv. In oktober krijgt Nederland namelijk een nieuwe tv-zender waar alleen producten worden geveild.

De hele dag door kunnen kijkers met hun telefoon bieden op onder andere elektronica, kleding en huishoudelijke producten. Het is de bedoeling dat kijkers in de toekomst ook via internet kunnen bieden.

Het nieuwe veilingkanaal is een initiatief van Chellomedia en Top Shop, de firma achter Tel Sell. Beide bedrijven investeren miljoenen euro's in het project.

In het buitenland bestaan dergelijke kanalen al langer. Een voorbeeld daarvan is Bid.tv, dat online en via de satelliet te bekijken is.

Live

In het begin zal er vijf uur per dag live gepresenteerd worden vanuit Almere. Wanneer er geen live-veilingen zijn zullen Tel Sell-achtige programma's worden uitgezonden. Later wordt de live presentatie uitgebreid naar zo'n 9 uur per dag.

Chellomedia en TopShop bedrijven verwachten dat dagelijks vele duizenden Nederlanders gaan afstemmen op het kanaal. De zender zal te zien zijn via het kanaal van Tel Sell.


"Henk uit lutjebroek bied deze prachtige grasmaaier aan, we beginnen bij 5 euro" Aldus de dolenthousiaste presentator.

Zaten we allemaal op te wachten natuurlijk ;P
 
Deze was net ff eerder https://ziggoforum.nl/topics/14620/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan