• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Nieuw ip adres?

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

ffleer

Ik bevind mij in het buitenland en kan mijn LAN niet benaderen. Ik het het idee dat het ip adres van mijn router/modem gewijzigd is. Hoe kom ik erachter wat mijn (nieuwe) ip adres is?
 
als je ddns hebt ingesteld kun je die proberen te pingen. anders kun je dat alleen vanaf je eigen lan bekijken. is er nog iemand thuis die kan inloggen op het modem?
 
Nee ik heb geen dns entry en ook geen toegang tot LAN. Ziggo moet toch weten welk adres ik nu heb?
 
kunnen ja. maar of eerste lijns support dit kan?
als er op je lan een proces draait dat mails stuurt, kun je kijken in de headers van die mail.
 
Heb je thuis een of ander programma draaien dat contact maakt met diensten die verbindingen loggen? Bijvoorbeeld kun je bij GMail controleren vanaf welke IP-adressen de laatste activiteiten zijn geweest.

Anders iemand langs sturen om te kijken wat er aan de hand is, normaal verandert het IP-adres maar heel zelden dus het kan net zo goed een of andere storing bij je thuis zijn.
 
Ik heb het probleem dat mijn preassinged ip adressen in het netwerk steeds worden verwijderd. Is pas sinds paar dagen. Misschien een soort update probleem..
 
Ziggo adressen zijn NIET statisch, dat mag toch ondertussen wel bekend zijn. Van buitenaf wel je LAN willen gebruiken en geen DDNS instellen is dan ook vragen om problemen en onbereikbaarheid.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan