• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

niet met 2 pc's op o.a spelpunt

  • Onderwerp starter Onderwerp starter vangorp38
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
V

vangorp38

sinds wij bij Ziggo zitten en met 2 pc's bij spelpunt of een andere online multiplayer site willen spellen krijgen we vaakt te zien
er is al een gebruiker met het zelfde ip adres aanwezig
terwij onze pc's allebij een andere ip hebben wie kan ons helpen
 
terwij onze pc's allebij een andere ip hebben wie kan ons helpen

Ik betwijfel het, want dat zou betekenen dat je al over IPv6 beschikt, of een zakeljk abonnement hebt met meerdere IP's. Bij Ziggo krijg je bij een consumenten abonnement echt maar één IP toegewezen.
 
ja oke dat snap ik maar vroeger bij @home kon je bij spelpunt met 2 pc's gewoon samen spellen maar nu wordt dat dus geblokeerd en dat vindt ik vreemd
 
Ik heb een tijdje Grepolis gespeeld. Daar kon je wel met twee personen vanaf één IP spelen, maar zodra je een ander account vanaf hetzelfde IP aanviel of ondersteunde, liep je het risico om geblock te worden. Om dit blokken te voorkomen werd het aangeraden om andere accounts vanaf het zelfde account in een lijst te zetten. Dan zorgde de software ervoor dat je geen actie kon starten waar je beide aan meedeed. Cheaten was onmogelijk, maar onafhankelijk spelen in dezelfde wereld vanaf hetzelfde IP wel. :wink:
 
Google even op vpngate. Genoeg gratis servers over de hele wereld om een ander IP te gebruiken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan