Next en extra boxen?

cameraatje

Forum Gebruiker
Berichten
24
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Misschien is deze vraag al eerder gesteld (maar kan het niet vinden) dus wellicht ten overvloede: Momenteel heb ik in de huiskamer een Mediabox XL en in twee slaapkamers een extra box (1x samsung en 1x humax). Begrijp ik nu goed dat ik bij overstap naar Next die twee extra boxen niet meer kan gebruiken? Beide boxen zijn coax aangesloten en hebben nu zo'n smartcard, maar ik ben bang dat bij overstap die kaarten worden geblokkeerd, zie/begrijp ik dat goed?

Ziggo Next.jpg
 
Volgens mij zie/begrijp je dat goed. Je Neemt gewoon een nieuw abonnement en het oude vervalt helemaal.

Ik heb extra mediaboxen in huis. Wat nu?
Je huidige- en extra mediaboxen komen te vervallen zodra je kiest voor een nieuw abonnement met de Mediabox Next. Deze extra boxen ontvangen we ook graag retour via de retourdoos die je van ons ontvangt. Binnenkort is het mogelijk om één of meer extra mediaboxen te bestellen. Je ontvangt van ons een e-mail zodra dit kan. Ondertussen kun je natuurlijk via Ziggo GO van elk scherm je TV maken. Wil je hier liever niet op wachten? Dan adviseren we je om geen gebruik te maken van deze aanbieding zodat je huidige mediaboxen actief blijven. Deze aanbieding is een week geldig.

Ontvang ik de Mediabox Next alleen bij Alles-in-1 Complete of Alles-in-1 Max?
Als je kiest voor Alles-in-1 Complete en Alles-in-1 Max, krijg je een Mediabox Next in bruikleen. Het is op dit moment nog niet bekend of je de Mediabox Next ontvangt bij andere pakketten.
Bron: https://www.ziggo.nl/televisie/exclusief-voor-jou

Ziggo wil van de verschillen tussen fupc en fziggo (oude abonnementen) af en het zal mij niks verbazen als de Next nu en in de toekomst alleen voor de nieuwe abonnementen beschikbaar wordt gesteld.
 
Laatst bewerkt:
Dank je Dynabite! Niet leuk, wel duidelijk. Ik probeer de overstap dus zo lang mogelijk uit te stellen.
 
Behalve bij een abonnementswissel... dan kunnen ze de _losse_ smartcards bij die _losse_ decoders stopzetten :)
 
Behalve bij een abonnementswissel... dan kunnen ze de _losse_ smartcards bij die _losse_ decoders stopzetten :)
En dat is dus precies waar ik bang voor ben! Dus een 'mooie' Next in de huiskamer en geen tv meer in de slaapkamers. Makkelijke keus, dan maar geen Next.
 
Nou, die keuze is wel erg snel gemaakt... maar goed... tijd zal het leren. De besparing weegt niet op tegen het gemak van de Next.
Maar het is inderdaad verstandiger eerst helemaal niets te doen. Er is nog niets bekend over een tweede òf derde Next in huis.
 
En dat is dus precies waar ik bang voor ben! Dus een 'mooie' Next in de huiskamer en geen tv meer in de slaapkamers. Makkelijke keus, dan maar geen Next.

je kunt natuurlijk ook de ontvangers zo in stellen dat je alleen de FTA kanalen in de slaapkamers kan ontvangen ( er van uitgaand dat als je een next krijgt ziggo idd alle smartcard stop zet. )
 
Ik had dezelfde vraag nu ik de Mediabox XL ga 'inruilen' voor de Mediabox Next met mijn al bestaande Max/Max abo . Ik heb met support gesproken, mijn bestaande smartcards blijven gewoon werken naast de Next, dus bv voor in een Humax of in een CI-module. Gewoon tv in de andere kamers dus :-).
 
Terug
Bovenaan