• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

news1 werkt bij mij niet meer...

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

GVector

Ik ben onlangs verhuisd. In eerste instantie werkte m'n oude Terayon niet om m'n nieuwe adres. Ik heb nu een Motorola gekreken. Op zich geen probleem alles lijkt te werken tot ik voor de eerste keer m'n oude vertrouwde news-server gebruikte (news1.chello.nl). Ik kreeg dus een "access denied". Hij bestaat nog wel (pingen werkt) ik mag alleen niet inloggen :(. Komt dat omdat ik nu een een andere ip range zit? Of hebben ze toevallig news1 afgesloten in de periode dat ik verhuisd ben.

Ik gebruik nu news1.brabant.chello.nl maar daar wordt ik niet echt vrolijk van. Dan ding geeft al timeouts met het ophalen van de headers.

Dus... om een lang verhaal kort te maken. Wie weet of ik news1 nog kan gebruiken? En zo niet was is een goed alternatief?

Gegroet,
GVector
 
ik werk via news.rott.chello.nl en heb nooit problemen

Ja sinds die porno affaire zijn de 3 grootste poster opgestapt

Rott is snel en goed

Succes
 
Ik gebruikt zelf news1 (as we speak zelfs) en hij doet het nog wel goed, alleen hij is even brak als de news.brabant server. Wat raar is is dat als news1 het slecht doet, news.brabant ook gaar is. Dus voor mij is het geen optie om van newsserver te wisselen als de ene time-outs geeft.

Sinds ze trouwens die VCD ng's er af gegooid hebben (wel een beetje jammer trouwens) is news1 wel wat verbeterd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan