news.chello.nl en .binaries groups?

O

oonincx

Beste Lui,

Ik gebruik tegenwoordig het mooie programma FTD i.c.m het nog mooiere programma Newsleecher.

Het probleem is dat als ik op FTD zie dat er iets moois gepost is en ik op de betreffende binary group ga kijken er op de dag van de post nog niets staat of dat de helft van de bestanden niet meer beschikbaar is.

Is de retentie van de chello news server zo laag dat de helft er na een een paar uur al af wordt gewist, of worden de binary groups met een filter geblokkeerd door chello ofzo?

(Ik hoop dat ik zelf wat fout doe, maar mocht dit niet zo zijn dan ben ik geneigd naar Demon over te stappen.
Die hebben een retentie van 5 - 15 dagen op hun groups)

Groetjes,

Herrick
 
Hoi Herrick,

Ik heb zelf al -tig keer aan de telefoon gehangen vanwege de incomplete files op hun nieuwsserver.
Steeds krijg ik het antwoord: Probleem is bekend en Er wordt aan gewerkt. Je zou voor de abonnements-gelden van classis etc. toch wat meer serrvice mogen verwachten. Helaas het blijft kommer en kwel(lo).

Daarom het navolgende advies:

Pak een pay-server, bijv. astraweb. Gebruik newsleecher om de enkele files die nog beschikbaar zijn op de nieuwsserver van chello binnen te halen. Laat newsleecher vervolgens de rest van de payserver downloaden.

Succes,

N.B. Of stap over naar adsl van Wannadoo bijv. voor 3 euri meer heb je een snel abbonement met een fatsoenlijke newsserver, toestemming voor FTP server etc.
 
Hahaha, sorry jongens, maar zoek maar eens op nieuwsserver in het forum en dan zul je er achter komen dat reeds vele voor jullie dit geconstateerd hebben. En chello is er echt niet mee bezig om dit te verbeteren helaas. Dus laat je niks wijs maken. ;)
 
Het probleem is bekend. Chello nieuwsservers zijn brak. :)
Neem gewoon een payserver als je zo graag wil downloaden. Owja, ga alsjeblieft niet naar Demon voor alleen de nieuwsserver, want de grote toestroom van chello-gebruikers naar demon vanwege de nieuwsservers heeft er al voor gezorgd dat je maar 2 'draadjes' tegelijk mag gebruiken.

btw, slotje :)
 
Terug
Bovenaan