• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

New UPC aandelen

René

Moderator
Berichten
9.880
Internet
  1. KPN
Goh, ik mag m'n 2200 UPC aandelen omzetten in wel *4* hele New UPC aandelen ;D

Nu ga ik binnen lopen (hehe not) 8)
 
Hmm...zijn die aandelen nog wat waard?
Ik zoek nog een leuk bedrijf om te investeren.
puh2.gif
 
Sylvester, ik weet wel een goeie: Start een nieuw bedrijf met alleen maar mensen die willen luisteren (mogen zelfs gehoor-gehandicapten zijn) en zet deze in om tegen betaling naar het gekanker van upc-klanten te "luisteren". Waarom ik ook specifiek gehoor-gehandicapten noem: Geen van de medewerkers hoeft ooit te proberen een zinnig advies te geven, omdat de upc-klagersgroep daar niet van gediend is; de medewerkers hoeven helemaal NIETS te zeggen, maar alleen te doen ALSOF ze luisteren. Weinig investering nodig en leuk verdienen. Kijk n.l. maar eens op andere forums over de joep-problematiek: zodra iemand wat zinnigs te melden heeft, wordt dat geheid genegeerd. Dat is het bewijs voor de enorme behoefte aan mensen waartegen gekankert kan worden, maar die niks zinnigs terug moeten zeggen omdat dat afschrikt..... NB Ik noem uitluitend gehoor-gehandicapten, om de essentie van de upc-klaagmoraal aan te geven en uiteraard niet om deze groep, op welke wijze dan ook te willen beledigen en/of schaden.
 
nosmile.gif
nosmile.gif

Ik ben pas 16 (nouja, over 3 maanden 17)... Ik ben nog scholier, ik wil nog JAREN studeren...
nosmile.gif
 
16 ? en NU al schrijven "Life sux"en "School sux" ? Toch geen zelfmoordplannen he ? (geintje) Ik weet natuurlijk niet WAT je studeert (gaat me geen donder aan ook), maar psychologie zou een optie kunnen zijn... Kun je later altijd nog een praktijk beginnen voor gefrustreerde joepers. Volgens mij moet dat goudgeld op kunnen leveren gelet op de hoeveelheid gefrustreerden die alleen al hun ongenoegen uiten in de diverse forums. En nee, je krijgt geen concurentie van mij; ik ben wat je noemt een "senior" en hoef niet meer zo nodig...

=edit=
ik reageer maar ff dmv een edit, anders gaan we iets te offtopic
wink.gif
:
tsja, het leven zuigt idd, en weet je waarom? door school! school zuigt enorm!
 
Terug
Bovenaan