• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Netwerk Problemen?

Status
Niet open voor verdere reacties.

HP Deskjet

Forum Gebruiker
Berichten
2.994
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Op dit moment kan ik héél véél verschillende websites niet bereiken.  Google.com bvd.  Ondervinden anderen ook problemen met het bereiken van bepaalde sites op dit momemt?

Postcode: 3014 (Rotterdam)
 
6701 hier..

Zelfde problemen. MSN niet aanmelden, veel sites geven timeouts.
 
Het lijkt dan wel op een landelijke storing.  Volgens 0900 1580 werkt de Provisioning site op dit moment helemaal niet.  Zo te zien is er ergens in het netwerk een server 'omgevallen'.  Zoals gewoonlijk staat er helemaal niets op https://home.nld.chello.nl/upcmnfc/start/support/netwerkstatus/ over storingen.  Volgens chello.nl werkt alles vlekkeloos - typisch. Chello communiceert altijd zo slecht met haar klanten als er wat aan de hand is.  :9
 
Lijkt me ook duidelijk, pingen naar een aantal sites is gewoon onmogelijk. Vermoedelijk DNS problemen.
We zien het wel eerst werken  :6
 
Er komt vast wel een melding op de status pagina van chello.....not...
 
Nou wij zien het wel. Ik hoop dat het probleem snel opgelost wordt.
 
Vanaf m'n werk kan ik m'n site alleen via i-mode bereiken (via KPN netwerk), maar niet rechtstreeks. Ergens in het land zal wel een storing zijn, want we hebben vorige week ook dergelijke problemen gehad waarbij een deel van het net onbereikbaar was (of DNs problemen...).  Afwachten maar.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan