Netflix wil betaald account delen 'later in dit kwartaal' breder uitrollen

Tweakers.net

RSS Feed
Berichten
119
Netflix wil de functie voor het delen van accounts later in dit kwartaal uitbreiden. De streamingdienst test het model in sommige landen en zegt dat het goed genoeg is voor bredere toepassing. Het erkent dat de functie niet direct populair zal zijn en tot opzeggingen zal leiden.

Lees verder ...
 
Laat ze eerst eens beginnen met uhd kwaliteit standaard aan te bieden, zoals bijna alle concurenten al doen.
 
Netflix is begonnen met het vragen aan klanten in onder meer Spanje en Portugal om te betalen voor het delen van het account buiten het eigen huishouden. Daardoor zijn er voor het eerst prijzen in euro's voor het toevoegen van een gebruiker aan een account.

Lees verder ...
 
Jammer voor netflix in het algemeen want ik denk niet dat veel bereid zijn hiervoor te blijven betalen zeker als er genoeg alternatieven zijn. Andere streamingsdiensten die overigens allemaal hetzelfde route zullen nemen.

Dus gewoon weer gaan downloaden, kinderlijk simpel met tools zoals SabNZB icm Sonarr en Radarr. Een plex servertje draaien om je media te presenteren op de netflix manier en te delen met familie/vrienden en kennissen. Of je gebruikt kodi als media afspeel software.

En als dat allemaal teveel moeite is of je hebt te weinig kennis, kun je een abo nemen en krijg je toegang tot een plexserver met alles er op en er aan of je neemt een IPTV abo ergens, dan krijg je zenders uit de hele wereld en kun je alle populaire films/series die op streamingsdiensten verschijnen ook bekijken.
 
Ach die paar euro kan er wel bij. Zeker als je andere streamers zoals videoland, hbo enz. weer van anderen gebruikt. En zij weer mijn netflix. Geen zin in weer dat armoedige downloaden. Die tijd heb ik wel gehad. Gewoon een beetje creatief zijn
 
Ach, waarom alles in huis nemen als je maar een paar series wil zien... we hebben Netflix, Prime, Discovery Plus (ook voor reclamevrije Le Mans), F1 TV en voor de muziek Spotify Duo (en pa heeft Viaplay en Videoland), maar aan downloaden is niets armoedigs hoor. Het zal je hobby verder maar zijn. Goede ondertitels erbij zoeken. Synchroniseren. Leuk man. Dat je daar een uitgebreide collectie aan overhoudt op de server boven... tja. Zoveel mogelijk 2160p x265/HEVC.
 
Laatst bewerkt:
Nu ook in Nederland? Of was dat al zo? Kreeg net deze mail:

Een update over het delen tussen huishoudens

Beste,

Je Netflix-account is bedoeld voor jou en de mensen waar je mee woont (je huishouden).
Je kunt makkelijk Netflix kijken wanneer je onderweg of op reis bent, op je persoonlijke apparaten of op een tv in een hotel of vakantiehuis.
Je kunt als volgt beheren hoe je Netflix-account wordt gebruikt:

  • Controleer wie je Netflix-account gebruikt. Bekijk welke apparaten zijn ingelogd op je account. Log uit op apparaten die geen toegang zouden moeten hebben en wijzig eventueel je wachtwoord.
Als je Netflix met iemand buiten je huishouden wilt delen, kun je deze functies gebruiken:
  • Draag een profiel over. Iedereen binnen je account kan een profiel overdragen naar een nieuw betaald lidmaatschap.
  • Koop een plek voor een extra lid. Voor € 3,99/maand extra kun je je Netflix-account delen met iemand die op een andere locatie woont.
We begrijpen het als je nog vragen hebt. In ons Helpcentrum vind je gedetailleerde informatie.
Bedankt dat je voor Netflix hebt gekozen. We stellen je lidmaatschap op prijs en kijken ernaar uit om je nog meer geweldige series en films te bieden.
 
Terug
Bovenaan