Netflix wil betaald account delen 'later in dit kwartaal' breder uitrollen

Tweakers.net

RSS Feed
Berichten
97
Netflix wil de functie voor het delen van accounts later in dit kwartaal uitbreiden. De streamingdienst test het model in sommige landen en zegt dat het goed genoeg is voor bredere toepassing. Het erkent dat de functie niet direct populair zal zijn en tot opzeggingen zal leiden.

Lees verder ...
 

Franz

Forum Gebruiker
Berichten
2.903
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Laat ze eerst eens beginnen met uhd kwaliteit standaard aan te bieden, zoals bijna alle concurenten al doen.
 
Topicstarter
Topicstarter
Tweakers.net

Tweakers.net

RSS Feed
Berichten
97
Netflix is begonnen met het vragen aan klanten in onder meer Spanje en Portugal om te betalen voor het delen van het account buiten het eigen huishouden. Daardoor zijn er voor het eerst prijzen in euro's voor het toevoegen van een gebruiker aan een account.

Lees verder ...
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Berichten
2.836
Digitale TV
  1. Ziggo
Jammer voor netflix in het algemeen want ik denk niet dat veel bereid zijn hiervoor te blijven betalen zeker als er genoeg alternatieven zijn. Andere streamingsdiensten die overigens allemaal hetzelfde route zullen nemen.

Dus gewoon weer gaan downloaden, kinderlijk simpel met tools zoals SabNZB icm Sonarr en Radarr. Een plex servertje draaien om je media te presenteren op de netflix manier en te delen met familie/vrienden en kennissen. Of je gebruikt kodi als media afspeel software.

En als dat allemaal teveel moeite is of je hebt te weinig kennis, kun je een abo nemen en krijg je toegang tot een plexserver met alles er op en er aan of je neemt een IPTV abo ergens, dan krijg je zenders uit de hele wereld en kun je alle populaire films/series die op streamingsdiensten verschijnen ook bekijken.
 

Gerardus54

Forum Gebruiker
Berichten
285
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
Ach die paar euro kan er wel bij. Zeker als je andere streamers zoals videoland, hbo enz. weer van anderen gebruikt. En zij weer mijn netflix. Geen zin in weer dat armoedige downloaden. Die tijd heb ik wel gehad. Gewoon een beetje creatief zijn
 

CreativeS

Forum Gebruiker
Berichten
16.732
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ach, waarom alles in huis nemen als je maar een paar series wil zien... we hebben Netflix, Prime, Discovery Plus (ook voor reclamevrije Le Mans), F1 TV en voor de muziek Spotify Duo (en pa heeft Viaplay en Videoland), maar aan downloaden is niets armoedigs hoor. Het zal je hobby verder maar zijn. Goede ondertitels erbij zoeken. Synchroniseren. Leuk man. Dat je daar een uitgebreide collectie aan overhoudt op de server boven... tja. Zoveel mogelijk 2160p x265/HEVC.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan