'Netflix komt eind 2022 met abo met ads en gaat optreden tegen delen accounts'

Denk dat Netflix ook niet mag vergeten dat HBO en Discovery+ samen gaan en wat die als in 1 app kunnen bieden(qua aanbod en de centen om aanbod uit te breiden) en de prijzen die daar gevraagd worden.

Wie weet koopt Netflix ook wel een andere app op.. eerst maar eens afwachten wat men in deze huidige markt voor plannen heeft.
 
https://be.hardware.info/nieuws/848...abonnement-beter-dan-duurder-basic-abonnement
123161_netflix-basic-with-ads.jpg
 
Wil best rond de 10ā‚¬ betalen voor alleengebruik, maar dan wel in UHD, anders ligt ie er snel uit hier ;)
 
UHD alleen in de duurdere abo,s zoals je ziet.
Wat eigenlijk ook van belang is dat Netflix eens heel goed na gaat denken om de bitrate fors omhoog te gooien. Als de volle kwaliteit daar is lever die dan ook zou ik zeggen ,ook met een streamingsdienst. Dus van mijn part bitrates die op kunnen lopen tot 100Mbps en meer..
UHD hoort ook een hoge bitrate bij en met HVEC moet meer mogelijk zijn om de volle kwaliteit te kunnen halen.
Men moet niet liggen beknibbelen..als je UHD zegt zorg dan ook dat je alles wat erin zit via een streamingsdienst aan je klanten levert.
 
Denk dat ze daar wel verbetering in kunnen aanbrengen mbt Netflix.
Voor kwaliteit betaal je graag. Als het beschikbaar is moeten ze het volop benutten met de huidige technieken.
Denk dat H265 in deze ook een grote factor kan bieden. Geen idee hoe jullie daar over denken.
Misschien dat men toch in de buurt van de Blu ray kunnen komen.
Denk aan de vele mooie series die Netflix heeft het zou zeer de moeite waard zijn om daar de best mogelijke beeldkwaliteit ervaring uit te kunnen halen.
Ik zag laatst de Blu ray van de film Casino..šŸ˜®šŸ˜®.zo zou je dat graag via een streamingdienst willen zien.
 
Om weer on topic te raken, want dit topic gaat over een eventuele maatregel van Netflix om het delen van je account tegen te gaan, mits daarvoor extra wordt betaald, en niet over de beeldkwaliteit van Netflix.

Volgens de Europese regels reizen abonnementen van streamingdiensten gewoon met je mee. Dit zou van toepassing zijn "zolang je hoofdadres maar in Nederland is". De Consumentenbond verwijst om die reden naar de Europese regels om waar dan ook toegang te behouden tot dezelfde content. Wanneer Netflix hun plan tegen het delen van accounts in Nederland zal doorzetten, komt Netflix waarschijnlijk in aanvaring met de consumentenbond met in het uiterste geval wellicht een door de consumentenbond aan te spannen rechtzaak.

Daarnaast heeft lang niet iedere klant van Netflix een statisch ip-adres. Netflix schijnt een maximale termijn van 2 weken te hanteren als leidraad met betrekking tot het vaste woonadres van de abonnee. Dat is nogal dubieus want veel abonnees zullen jaarlijks langer dan 2 weken op vakantie zijn op een ander adres en derhalve inloggen op een ander ip-adres wanneer ze willen netflixen. En er zijn nog wel meer varianten denkbaar, zoals co-ouderschap en LAT-relaties op twee aparte adressen.

Los gezien van de verwachting dat het Netflix in Nederland veel klanten zal gaan kosten, zal het doorvoeren van dit plan nog heel wat voeten in aarde hebben.
 
Terug
Bovenaan