Neotion CI+ module

mvveelen

Forum Gebruiker
Berichten
228
Hi,

ik heb een Sony KDL-55W905A TV en heb daarin een Neotion CI+ module gestoken met een geactiveerde kaart. Alle zenders worden netjes gevonden, de guide geladen, maar alleen de zenders NED1,2 en 3 werken / geven beeld. Alle andere zenders geven geen beeld (= zwart beeld) maar alleen informatie over het geluid enz.

Na even wachten verschijnt in beeld: "CA Module is not authorised for this service"

Waar kan dit aan liggen? 1.2 module misschien? Moet naar een 1.3 module?
 
Laatst bewerkt:
Is de kaart al een tijdje niet gebruikt, dan moet je hem weer activeren bij mijnziggo.
Jos
 
Ik heb, zoals geschreven, een geactiveerde kaart.

Edit: en deze vooraf getest....
 
Laatst bewerkt:
Iemand die me verder kan helpen?

Ik heb nu 2 van deze aangeschaft via Marktplaats: https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/ontvangers/neotion-ci-module/
De laatste verkoper vertelde me dat het een module betrof die geschikt was voor interactieve TV. Ik heb zelfs ene Jos van Ziggo op de chat gehad en de advertentie laten zien. Jos gaf aan dat ik deze module kon gebruiken. Bij ontvangst van de module bleek dat het exact dezelfde was als die ik al had. En ja hoor.....Helaas. Beide modules geven "CA Module is not authorised for this service"

Tuurlijk, eentje bestellen bij de winkel is een optie. 70,- of 80,- verder.....

Deze modules kunnen dus de prullenbak in (of weer op MP gezet worden door mezelf) ?

Edit:

Opgelost.

Op zolder had ik nog een TV'tje staan met daarin een @ SMIT module. Die werkt feilloos in de Sony TV !! En, de Neotion module werkt in de TV die op zolder staat. Djeez, had ik dit eerder geweten, dan had ik geen 2e Neotion gekocht. Nouja, die gaat op MP. Ik heb in ieder geval een werkende situatie.
 
Laatst bewerkt:
De vraag is of alle toetsen van de afstandsbediening nog werken: bv Netflix en Youtube, backtoets en nog een 10-tal andere. Ik had vorig jaar twee Sony's waarvan de AB niet meer volledig werkte nadat een Smit CI1.3 module was geplaatst....
 
Laatst bewerkt:
Ik maak gebruik van een Logitech Harmony die ik heb geprogrammeerd en alles werkt zoals het hoort. Gelukkig maar.
 
Terug
Bovenaan