• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

NEC ND-1300 Dvd -/+ r/rw

E

eltoro

Mijn buurman heeft sinds het weekend een probleem met een nieuwe dvd brander van NEC ND-1300 hij heeft verschillende progs gebruikt maar iedere keer weer fout,fout,fout nou ben ik even aan het speuren gegaan, en kom dan tegen dat hij niet alle dvd-r schijfjes aankan bijv. Princo heeft iemand deze problemen ook gehad of nog steeds.We willen hier graag wat meer van weten het ding wordt bijvoorbeeld ook niet met software verkocht,wat ik al vreemd vind voor zo'n bedrag.
Anders gaat hij terug naar de shop en ruilt em in voor een ander merk.
 
Die brander kan inderdaad niet alles aan, Verbatim, Nashua en Imation geven voor zover ik weet geen problemen met die drive. Je buurman heeft waarschijnlijk een OEM-versie van die drive gekocht (zonder doos, boekjes enz.).
In de retailverpakking zitten enkele lege dvd's, manual en software die werkt. Met de laatste versie van Nero zou alles wel goed moeten werken.
 
Zoek is op Tweakers.net (search gedeelte). Een collega van mij heeft precies dezelfde brander. Er schijnt een firmware update te zijn, die een creatief persoon heeft aangepast zodat je alles wat je op dvd-merken hebt kunt branden. Jouw probleem komt mijn collega ook bekend voor en was verholpen met deze update. Het gaat om de firmware "105yp.bin"
 
Terug
Bovenaan