• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

<Naria v2.1> Een breedband overzicht op je internet verbinding

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

AI Matrix

Dit programma is erg handig om goed te kijken wat nu je breedband is dag(per uur) en week en per maand.
voor meer info kijk hier onder het is erg handig om te kijk of je wal goed geld voor je abonnement vb chello classic betaald. :P

<|Deze uit leg komt van de website van computertotaal|>
nuria.jpg


Ook benieuwd naar de snelheid van uw eigen breedband internetverbinding en de prestaties daarvan ten opzichte van andere gebruikers met hetzelfde abonnement? Installeer dan eens Nuria. Met dit gratis programma kunt u zelf metingen verrichten en rapporten samenstellen met snelheidsgegevens van uw verbinding over langere periodes.

Nuria meet zowel uw up- als downloadsnelheid en vergelijkt deze data vervolgens met andere gebruikers van hetzelfde programma. De metingen worden uitgevoerd naar diverse servers op verschillende locaties.

Als Nuria voor de eerste keer start, wordt u verzocht enkele gegevens in te voeren. Daarbij krijgt u ook de keuze voor het type breedbandabonnement dat u gebruikt. Het kiezen van het juiste abonnement is heel belangrijk. Alleen als u het juiste abonnement kiest, kunnen de resultaten van de metingen goed opgeslagen en verwerkt worden en alleen dan is het mogelijk om juiste rapportages samen te stellen. Staat uw abonnement niet in de lijst, kies dan voor ‘Anders’. Vervolgens krijgt u de keuze uit een lange lijst overige abonnementen. Staat uw abonnement ook daar niet tussen, stuur dan een email naar [email protected]. Uw abonnement kan dan door hen worden opgenomen in de lijst.

<hier onder de download link van Naria v2.1> :><​

 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan