• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

naar 20 min. geen internet meer

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

schoffelaar

ik heb zins lange tijd (3maanden) weer internet.
dit omdat mijn oude pc naar de knoppen was.
nu heb ik een nieuwe en heb de netwerk kaart van chello daar in gedaan.
maar nu wou ik hem via een router aansluiten dit ging goed maar naar 20 min. hield ie er mee op.
nu heb ik de kabel weer terug in de pc gedaan en toe deed ie het weer maar naar 20 min. hield ie weer op en geeft de zelfde melding als via de router.
dat ik achter een firewall zit maar die heb ik verder niet ingesteld.
ik draai met windows 2000 en norton systemworks 2004.
wat is het probleem ik weet het niet meer.

b.v.d schoffelaar
 
In jouw geval zou ik de Windows opstarten in veilige modus (computer herstarten met F8 ingedrukt) en dan met een virusscanner je computer scannen want het lijkt het er op dat je het Blaster-virus in je computer hebt zitten. :o
 
oke dankje voor de tip ben vandaag een beetje aan het klote geweest met de kabels en nu doet ie het al weer een paar uur maar zal toch een scannen voor de verzichtigheid want heb het niet zo op virusen :o

groetjes schoffelaar
 
Hallo Schoffelaar, Je schrijft dat je nu een nieuwe PC hebt, Welk platform gebruik je daarmee? Windows XP of een andere versie? Sommige Modems en Routers kunnen een te snelle NIC Configuratie niet aan, zet daarom ook eens je NIC op 10BaseT Als die daar nog niet op stond. (NIET op Full Duplex). Als je die Netwerkkaart er zojuist in hebt gezet, dan staat die meestal op <Auto Config> als daar geen wijzigingen in aangebracht zijn. Zonder de Router dezelfde "Firewall" waarschuwingen,..dan kan je bijna zeker de Router van dat probleem uitsluiten. Zijn de resultaten inmiddels al wat beter,..of duikt het probleem nog steeds op na 20 Min. of langer? Nou veel verder kunnen we hier niet met je meedenken, geef eens wat meer info over je platform, Netwerkkaart en type Router. Let us know.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan