• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Na update modem voor Wifi Hotspots wijzigt IP

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

P400

Tot mijn "grote vreugde" kwam ik er vandaag achter dat het IP adres (WAN) van de EPC3925 na een update (ik denk ivm hotspots) is gewijzigd.

Erg prettig als je een NAS hebt staan met een paar sites die via internet opvraagbaar zijn. Nu dus niet meer. Dyndns heeft keurig het nwe IP adres overgenomen. Desondanks kom ik van buiten naar binnen niet meer op mijn server.

Helaas maar weer een harde reset uitvoeren (soft biedt geen oplossing), al mijn instellingen terugzetten en het opnieuw proberen.

Zijn er anderen die dit ook ervaren?

Groetjes,

P400
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Misschien een hele domme vraag, maar hoe update je dat modem? Heb er zelf niet zo één, maar een kameraad die geddossed wordt wel, zou dus mooi zijn als die een ander ip krijgt.
 
Daa hoef je niets voor te doen, Ziggo installeert de nieuwe firmware vanaf Ziggo HQ.
 
Issue verholpen

Hallo,

Klantenservice Ziggo aan de lijn gehad en men mag een IP adres aanpassen. Wil je dat voorkomen dan dien je een zakelijk abonnement te sluiten. Oeps, beetje te duur.

Alle waar naar z'n geld dus ik vind het niet erg. Verder had ik mijn poorten verkeerd open staan. :oops:ok dat hebben ze keurig verholpen.

Waarschuwing kan weg. Nu maar hopen dat het ook lukt.

Groetjes,

P400
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan