• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Na 3 uur geen IP meer!

H

hornage

Ik heb sinds 2 maanden ook internet via chello. Ik woon in een studentenhuis en we hebben dus de verbinding via een hardwarerouter verbonden aan 3 andere computers. Na de installatie heb ik het mac adres van gekloond en in de router gezet en dat werkte allemaal perfect. Nu werd er alleen zo'n 3 a 4 uur later mijn verbinding verbroken. Ik dus stroom van modem af en daarna er weer op en toen deed ie het weer. Maar na zo'n 4 uur weer hetzelfde. Ik heb al flink aan de telefoon gehangen maar ze weten bij chello ook niet wat het is. Ik kon toen nog niet vertellen dat ik er een router aan had hangen natuurlijk!
Ik werd een beetje gestoord van dat resetten plus dat hij bij een huisgenoot van me in de kamer stond die niet al te vaak thuis. Er zit nu dus een digitale timer tussen die om de 4 uur de stroom er een minuut afhaald. Ook niet bepaald ideaal dus weet iemand wat er aan de hand is?

Specs
Modem: Motorola Surfwing ofzo
Router: DSL E-tech Broadband Router
 
Terug
Bovenaan