• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Multiplayeren met router

D

dano

goeiensmiddags, ik had een vraagje: ik heb mijn internet gedeeld dmv een sweex router, maar nu vroeg ik me af of ik nog een server kan opzetten in unreal tournament? omdat die ip wordt doorverwezen ofzo? heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

garoeten Daan
 
ja dat kan, moet je alleen wel ff de UDP poort die ut gebruikt als virtual server instellen.
 
dano zei:
ehm?
in mn router?
Heb je de handleiding al gelezen?
sm_eerie.gif
 
jeps, maar geeft niet veel duidelijkheid, welk ip moet ik invullen?

de poort van unreal weet ik wel maar ehm ik snap het niet helemaal:S
 
Je moet instellen dat alle UDP-pakketjes die naar de UT-poort worden gestuurd worden doorgestuurd naar jouw interne IP. Dat kan meestal onder het kopje 'Virtual Servers' of 'User-defined Virtual Server' in je router.
 
hm het lukt niet echt, ik kan nog steeds nie servern. moet ik ook mijn originele ip adres ergens invoeren, of alleen mn LAN iP?
 
die handleiding is inderdaad bagger, staat geen moer in. Kun je niet wat screenshots plaatsen van de verschillende schermen?
 
het is me gelukt, virutal server ingesteld en nou kan ik weer serveren, het was even proberen maar et ias gelukt:D thenx voor de tips, damn ik wordt echt vet wijzer van dit forum en al mn gekloot met die kompjoeter/roeter/etc.etc.etc. ;D

msjlz
 
Een goeie reden om te blijven :P
Als iemand van een aantal games de default serverpoort wil opzoeken, dan zet ik die ook ff in de FAQ.
 
Terug
Bovenaan