• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

modem vraagje!

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Dwarf

hallo chelloomembers 8)

ik had een vraagje.. ik heb nu zon Cornerstone modem (zon grijs kasje die uitvalt als je hem 1 mm verplaatst). Het probleem is echter dat hij steeds vaker problemen geeft waarbij ik en deze aantal keer met resetten en me router ook. Nou vroeg ik me af als ik nouw UPC bel voor een nieuwe of de snelheden(die geplant eind april staan) ook meteen omhoog gaan?

alvast bedankt voor reactie,
 
Helpt niet want je bent geen nieuwe gebruiker
Maar chello doet toch wat ze zelf wil.
Vrij weinig dus >:(
 
Dwarf zei:
hallo chelloomembers 8)

ik had een vraagje.. ik heb nu zon  Cornerstone modem (zon grijs kasje die uitvalt als je hem 1 mm verplaatst). Het probleem is echter dat hij steeds vaker problemen geeft waarbij ik en deze aantal keer met resetten en me router ook. Nou vroeg ik me af als ik nouw UPC bel voor een nieuwe of de snelheden(die geplant eind april staan) ook meteen omhoog gaan?

alvast bedankt voor reactie,

Als jouw modem van een stukje verplaatsen offline gaat, moet je dit melden. Dan moet je een nieuwe krijgen. Aan je snelheid verandert dit niets, maar die gaat vanzelf omhoog, binnen nu en twee maanden.
 
hallo hier het antwoord
op jouw vraag.

Die cornstoon modems zijn niet goed daar zit in fout in.
Bel gewoon naar de storingsdienst maak een afspraak om
het modem te vervangen.

Als het goed is zijn d snelheden al aan gepast.

GR.

Storings monteur zaanstad/amsterdam ;D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan