• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Modem resetten...

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

Bosvelt

Heya...
Ik had even een vraagje...
Ik heb een Terayon Modem Pro.
Nu was mijn vraag: Hoe kan ik deze modem resetten? Want als ik mijn gegevens bij chello invul zegt die dat ik me modem moet resetten, maar ik zie dat knopje niet (mijn modem hangt met de voorkant naar boven in meterkast)

Dan heb ik nog een vraag...

Als ik een nieuwe install doe op mijn computer, hoe kan ik dan het beste mijn internet installeren? want ik heb nu dat mijn computer (amd 3000+ XP) heel traag is en internet onstabiel (Download gaat steeds tussen 6 en 50)
Dan weer 6 kb/s en dan de andere seconden weer 34 kb/s, terwijl ik 320 officieel zou moeten kunnen halen...
Want toen voor de eerste keer dat op deze nieuwe computer internet kwam, moest iemand (die de 1ste keer alles geinstalleerd had) informatie invoeren voor chello, en dat hoeft nu niet  :-\
Op Speedtest geeft die aan, dat mijn Upload 27 is, maar ik haal met een programma makkelijk 40 kb/s upload...  ??? en download zegt 235 op speedtest, maar dat haal ik ook nooit... (heb BTW chello Classic)

Wie o Wie kan me helpen?
 
Bosvelt zei:
NU was mijn vraag: Hoe kan ik deze modem resetten?
Dan heb ik nog een vraag...
Stekker uit het stopcontact halen.... en er weer in doen

Als ik een nieuwe install doe op mijn computer, hoe kan ik dan het beste mijn internet installeren?
Wie o Wie kan me helpen?
Gewoon modem resetten zoals hierboven beschreven en pc opnieuw opstarten. Bij dit modem is devolgende volgorde het beste. Na installatie pc deze uitzetten. Dan modem resetten en als deze weer online is pc weer aan.
 
Thanx....
Heb het zo gedaan, en gaat al een stuk beter!

Thanx!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan