modem op tilt

Status
Niet open voor verdere reacties.
Z

Zeger74

Ik heb een vraag over mijn modem die constant gereset wordt.
Sinds korte tijd ben ik zeer veel gaan downloaden,iets van :angel: 100 gig  :police: de laatste 3 weken.
Nu lees ik hier en daar dat je mailen zou krijgen als je teveel download,die heb ik dus nog niet ontvangen,voor de duidelijkheid,ik heb Chello classic en ben abonnee vanaf de B-art tijd.
Nu is het feit dat mijn modem een com21 dikwijls ineens uit gaat en ik geen verbinding meer heb met internet,dit duurt meestal maar een aantal minuten.
Ook als ik de dataverbruik wil weten,krijg ik dit te lezen:Voor deze gebruikersnaam is er op dit moment nog geen dataverbruik gemeten.
Is het soms mogelijk dat Chello dit doet?Omdat ik zoveel download? ???
Hoop dat iemand het weet...dank jullie!
 
Een COM21 modem kan niet "geknepen"worden.

Als je modem steeds reset, dan kan het zijn dat chello aan het netwerk aan het werken is ivm de snelheidsverhoging, of je signaal via de coaxkabel is niet goed, of je modem is het aan het begeven, of je stekker (230 V) zit er niet goed in  ;D
Dit zijn een paar van de mogelijkheden. Als het aan de gang blijft kun je het beste even contact opnemen met chello.

Volgens mij kan je je datagebruik niet opvragen als je een COM21 modem hebt en verder hebben de laatste dagen veel mensen die melding: "Voor deze gebruikersnaam is er op dit moment nog geen dataverbruik gemeten."
 
Dan zal het aan chello liggen,stekker zit goed,coax aansluiting is splinternieuw door upc aangelegd,mischien dat de modem het aan het begeven is....iig dank voor de reaktie ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan