• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Modem meenemen naar iemand in upc gebied

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

ebroers

Hallo

Mijn vriendin woont ook in upc gebied, heb mac adres al gelijk gemaak maar is het zonder meer mogelijk om de modem en alles mee te nemen en daar in te pluggen of staat het internet signaal niet op het tv kastje, is het dus zeg maar huisgebonden het signaal?

Ewald
 
Er zijn 2 dingen waar je rekening mee moet houden:
- Je vriendin moet ook een retoursignaal hebben (en dat heb je meestal niet als je geen UPC telefoon, UPC digital of Chello hebt)
- Je vriendin moet in een gebied wonen waar hetzelfde modemplatform wordt gebruikt

Zijn er nog meer, vul me maar aan
wink.gif
 
je modem staat per wijk geregistreed door middel van een "com-controller",bij een verhuizing, neemt de klant het modem mee, dan installeert men hem, en wordt 2 keer gezien door provisioning op de comcontroller, de oude (waar je gegevens bij gezet zijn) wordt verwijdert, en je nieuwe lokatie wordt ge-provisioned (als hij buiten bereik van de oude comcontroller ligt, wordt namelijk per comcontroller geprovisionend) met je gegevens erbij.

Mocht je 3 straatjes verder wonen, dan kan het gewoon werken, alleen ziet UPC je modem dan 2 keer!

de comcontroller geeft namelijk melding van een andere lokatie ook al is hij maar 2 straten verder!!

Edje
 
Geef ff aan welk modem je hebt. In welk gebied jij zit en in welk gebied jou vriendin zit. Dan kunnen wij ons tien verschillende verhalen besparen waarvan die hierboven er een is!!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan