modem geinstalleerd, kan software van netwerkkaart niet vinden op cdrom 6.1

  • Onderwerp starter G.C. Brouwer
  • Startdatum
G

G.C. Brouwer

Beste chello gebruikers,

ík heb sinds kort een chello aansluiting, de modem werk perfect, via de cdrom welkomstpakket 6.0 geinstalleerd door de monteur en internet deed het, crash gehad in pc, win XP opnieuw geinstalleerd, cdrom 6.0 erin internet opnieuw proberen te installeren, nee geen software gevonden. welkomstpakket cdrom 6.1 geleend van vriend, nee geen software gevonden. nou geeft de pc aan dat ik een nieuwere versie van internet explorer heb gedownload, klopt internet explorer 6.0.260 ofiets in die geest, maar nu de vraag, waar kan ik een nieuwere versie van de chello software krijgen voor de nieuwere versie van internet explorer? in de UPC-winkel vertellen ze dat ze de cdrom 6.1 niet eens kennen, ik moet de helpdesk bellen, maar die kennen mij ook niet verder helpen, wie kent dit probleem en/of weet wat ik moet doen? alvast bedankt!!!

een gefrustreerde chello gebruiker!

EDIT: cross-post wordt niet gewaardeerd :)
 

sylvester(rr)

Quality Member
Berichten
9.691
euh...Internet Explorer heeft helemaal nix met je netwerkkaart te installeren ::) ::) :P
WinXP installeert je netwerkkaart (meestal) automatisch. Als de monteur het met de drivers op de cdrom heeft geinstalleerd, zal jij dat ook moeten kunnen doen ::) :P :)
Het heeft echt helemaal nix met chello/upc te maken, maar eerder met jouw computer-kennis (niet negatief bedoeld hoor ;)).
We moeten ook weten wat voor een netwerkkaart je hebt voordat we je kunnen helpen ;), meestal krijg je van chello een 3com of een realtek netwerkkaart. Je zou eventueel een kijkje op de website van de fabrikant van je netwerkkaart kunnen nemen ;)
suc6 iig

BTW: Zou je voortaan niet meer willen dubbel-posten? Alvast bedankt :><
 
T

The Enforcer

Mja ... vind jij maar us een USB aansluiting op een ouwe gare 486 - 120mhz / 32MB ram waarvan 4 shared met videokaart (wat de minimun vereisten zijn van chello :) )
 
T

The Enforcer

Uhh ja .. weet ik veel..das 10jaar gelee man da'k zo'n pc in mun handen had.
Dat was net na mun Commodore 64 tijdperk :)
 
Bovenaan