• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

modem com 21

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

prikkel

hallo beste forum gebruikers

Ik heb een vraagje over modems, misschien is het onderwerp al eens te spraken gekomen maar ik kon er niets over vinden vandaar dat ik nu deze vraag stel.
Ik had een chello abbo maar die heb ik opgezegd, alleen is het zo dat ik nu op mijn aansluiting thuis nog steeds kan internetten met de modem van mijn buren.
Nu heb ikzelf een kabelmodem op de kop kunnen tikken(com21 golf model) maar deze doet het niet, alleen knippert het verbindingslampje groen/geel.
Nu dacht ik dat dat zou kunnen liggen aan het mac adres van de modem, als dit zo is kan ik dat dan veranderen of is er nog een andere mogenlijkheid om dit op te lossen. ???
Graag hoor ik wel of er wat aan te doen is.

Gr Prikkel :angel:
 
COM21 modems komen alleen online als het MAC-adress bekend is op de com-controller. Je enige kans is om een geregistreed MAC-adress te vinden, die te clonen en dan ook nog eens het bijbehorende IP-adress te vinden. Kortom: flikker maar weg dat ding  ;D
 
Heb nu adsl aangevraagd en het is dat het com21 modem eigendom van upc is, anders had ik er wel met de 16 tons heftruuk overheen gereden :D :D :D
 
Als ik nu een goed mac adres en ip adres heb hoe kan ik dat dan veranderen?
Ik kan namenlijk wel aan een goede combinatie komen alleen weet ik niet hoe ik het alemaal kan veranderen.
Is het niet mogenlijk om in het menu van de modem te komen en daar het mac adres te veranderen?
Het is allemaal maar om te proberen maar het zou wel grappig zijn als het lukt.
Ik hoop dat jullie een paar goede tips hebben.

Gr Prikkel ;)

P.S. Ik ben maar een leek dus niet te moeilijke termen aub. :-[
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan